Σάββατο 07 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Μετ εμποδίων η επιστροφή των Αθηναίων στο «κλεινόν άστυ»

Μετ εμποδίων η επιστροφή των Αθηναίων στο «κλεινόν άστυ»

Μετ εμποδίων η επιστροφή των Αθηναίων στο «κλεινόν άστυ», καθώς στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, σε δύο τουλάχιστον σημεία στο πέταλο του Μαλιακού, βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύωρες καθυστερήσεις. Οι «ουρές» ξεπερνούσαν τα τρία-τέσσερα χιλιόμετρα.

71

Μετ εμποδίων η επιστροφή των Αθηναίων στο «κλεινόν άστυ», καθώς στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, σε δύο τουλάχιστον σημεία στο πέταλο του Μαλιακού, βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύωρες καθυστερήσεις.

Τόσο στην περιοχή των έργων από τη διασταύρωση Ρεγγινίου μέχρι το Καινούριο όσο και στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, πολύωρες ήταν οι καθυστερήσεις για τους οδηγούς, ενώ η Τροχαία μονοδρόμησε για περισσότερες από δέκα φορές τα συγκεκριμένα σημεία από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, σε μια προσπάθεια να διευκολύνει την κυκλοφορία.

Οι «ουρές» των αυτοκινήτων σε κάθε σημείο ξεπερνούσαν τα τρία-τέσσερα χιλιόμετρα, ενώ ουρές σχηματίζονταν και στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω της αντιδρόμησης της εθνικής οδού.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση είναι αυξημένη και στα δύο εθνικά δίκτυα Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, ενώ μέχρι και πριν από λίγη ώρα η ουρά στα διόδια του Ισθμού έφθανε τα πέντε χιλιόμετρα. Ωστόσο, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γιατί αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθερα τα διόδια.

Ιδιαίτερα αυξημένη όμως εξακολουθεί να είναι η κίνηση στην είσοδο της Κακιάς Σκάλας, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς. Στο υπόλοιπο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου και στην εθνική Αθηνών – Λαμίας η κυκλοφορία έχει σταθερή ροή.

Αυξημένη κίνηση, αλλά με σταθερή ροή, παρατηρείται και στην παραλιακή λεωφόρο, καθώς και στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου. Δυστυχώς, και αυτή η έξοδος δεν ήταν αναίμακτη. Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής είχαν γίνει σε όλη τη χώρα 13 θανατηφόρα δυστυχήματα με 14 νεκρούς.







Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο