Εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ από το καλοκαίρι και πάλι ο Ζάετς
Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Βέλιμιρ Ζάετς ανακοίνωσε ότι στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου θα εγκαταλείψει τη θέση του προπονητή που τώρα κατέχει στην Πόρτσμουθ.
Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Βέλιμιρ Ζάετς ανακοίνωσε ότι στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου θα εγκαταλείψει τη θέση του προπονητή που τώρα κατέχει στην Πόρτσμουθ.
«Ψάχνουμε ήδη στην Αγγλία και την Ευρώπη για τον αντικαταστάτη μου», δήλωσε ο Κροάτης, που είχε προσληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο από τον αγγλικό σύλλογο ως εκτελεστικός διευθυντής.
Η επιλογή του είχε προκαλέσει την παραίτηση του τότε προπονητή της ομάδας, Χάρι Ρέντκναπ, με αποτέλεσμα ο Ζάετς να αναλάβει και χρέη τεχνικού στην Πόρτσμουθ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Στα πλέι οφ του Europa με σίγουρη τη League Phase στο Conference ο ΟΦΗ, στον 2ο προκριματικό του Conference κατά 90% ο Παναθηναϊκός - Xωρίς κανένα ενδιαφέρον τα υπόλοιπα ματς στο 5-8.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση (3-2) και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.