Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2000 -το πρώτο στην ιστορία της Toyota- το Yaris συνέχισε με επιτυχία την παράδοση των Starlet, βρίσκεται όμως πλέον μόλις ένα βήμα πριν την αντικατάστασή του.
Οι φωτογραφίες που βλέπετε αφορούν στο νέο μοντέλο που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διατεθεί στην αγορά το 2005 και αποκαλύπτουν ξεκάθαρα το μικρότερο και πιο συμπαγές καπό και τη νέα γρίλια, παρόμοια με εκείνη των Corolla και Avensis.
Το εσωτερικό του αυτοκινήτου αναμένεται να είναι περισσότερο ευρύχωρο, χάρη στην τύπου MPV σχεδίαση του θαλάμου επιβατών αλλά και στο μεγαλύτερο μεταξόνιο.
Κάτω από το καπό θα τοποθετούνται οι γνωστοί κινητήρες βενζίνης 1,0 και 1,3 λίτρων VVTi αλλά και ο κινητήρας diesel 1,4 D-4D σε συνδυασμό με το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων της ιαπωνικής φίρμας.
Αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις T-Sport ενώ στα σχέδια συμπεριλαμβάνεται και η παρουσίαση ενός ακόμη ισχυρότερου Yaris με την προσθήκη turbo.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.