Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Προσοχή στον… δολοφόνο Ποτζέκο, εφιστά ο Καζλάουσκας για το ματς με την Μπολόνια

Προσοχή στον… δολοφόνο Ποτζέκο, εφιστά ο Καζλάουσκας για το ματς με την Μπολόνια

«Προσοχή» στον Ποτζέκο εφιστά ο Καζλάουσκας για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπολόνια στην πρεμιέρα της Euroleague. «Είναι... δολοφόνος» λέει ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων». Το σημαντικό ρόλο της νίκης επί του Παναθηναϊκού τονίζει ο Ποστέλ.

66

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην Euroleague.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας, που θα καθίσει για πρώτη φορά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο για ευρωπαϊκό ματς, εκτίμησε για τον εναρκτήριο αγώνα με την Μπολόνια, την Τετάρτη (19:10) στο ΣΕΦ:

«Είδα δυο παιχνίδια της Φορτιτούντο κι αυτό που συμπέρανα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα που σουτάρει με εκπληκτική ευστοχία έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Αυτά τα δυο στοιχεία δημιουργούν πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα», τονίζει ο Λιθουανός τεχνικός που… ακτινογραφεί τους Ιταλούς:

«Έχει καλούς και διαφορετικούς παίκτες σε κάθε θέση και για παράδειγμα, τον Τζιανμάρκο Ποτζέκο που έρχεται από τον πάγκο, αλλά είναι… δολοφόνος. Θυμάστε τι έκανε με την Εθνική Ιταλίας».

Ο Γιόνας Καζλάουσκας θεωρεί ότι η νίκη επί του Παναθηναϊκού θα βοηθήσει τους παίκτες για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Euroleague:

«Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού είμαστε στο σωστό δρόμο. Θα μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη γιατί μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Δεν φοβάμαι ότι τα μυαλά μας έχουν πάρει αέρα.

» Χάσαμε πολλά παιχνίδια και αυτή η νίκη μόνο καλό θα μας κάνει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το ίδιο καλά σ όλο το παιχνίδι αν θέλουμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο και την Τετάρτη».

Και ο Λαβόρ Ποστέλ όμως θεωρεί ότι το θετικό αποτέλεσμα επί των πράσινων θα βοηθήσει πολύ την ομάδα:

«Χρειαζόμασταν πάρα πολύ τη νίκη επί του Παναθηναϊκού γιατί έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θέλαμε μια επιτυχία για να πάρουμε τα πάνω μας».

Ο Αμερικανός φόργουορντ στέλνει πρόσκληση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να βρεθούν στις εξέδρες του ΣΕΦ:

«Αν παίξουμε το ίδιο καλά στην άμυνα εναντίον της Φορτιτούντο και με τη βοήθεια του κόσμου που αυτή τη φορά θα είναι στο γήπεδο, είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε και πάλι.

» Ξέρω ότι η Φορτιτούντο πέρσι έφτασε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα και ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες Ιταλικές ομάδες. Κανένα παιχνίδι όμως δεν είναι εύκολο, κι αν θες να προχωρήσεις μπροστά πρέπει να περνάς όλα τα εμπόδια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies