Μπορούμε να ελπίζουμε, λέει ο Σκάζνι-Με άμυνα και προσοχή, συμπληρώνει ο Γκονσάλες
Με πειθαρχία και άμυνα θα προσπαθήσει να πάρει ο Παναθηναϊκός το θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη κόντρα στην Αρσεναλ, όπως τόνισε ο Γκονσάλες. «Μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Το παιχνίδι αρχίζει από το 0-0 και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει» είπε ο Σκάζνι.
Με πειθαρχία και άμυνα θα προσπαθήσει να πάρει ο Παναθηναϊκός το θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη κόντρα στην Αρσεναλ, όπως τόνισε ο Έκι Γκονσάλες, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο «Χάιμπουρι».
Ο Αργεντινός μάλιστα δήλωσε «θαυμαστής» κάποιων «κανονιέρηδων», όπως ο Ντένις Μπέργκαμπ και ο Πατρίκ Βιεϊρά.
«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως στην Λεωφόρο, με πειθαρχία και τάξη στην άμυνα, και από εκεί και πέρα να έχουμε καλή κυκλοφορία και να επιχειρήσουμε να βγάλουμε κάποιες αντεπιθέσεις. Μια ισοπαλία θα είναι φανταστικό αποτέλεσμα για μας» είπε ο «Εκι» που, αναφερόμενος στην απουσία του Σολ Κάμπελ, πρόσθεσε:
«Ελπίζω να είναι αδυναμία της Αρσεναλ και μακάρι να μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε».
Στη συνέντευξη Τύπου δεν κατάφερε να παρευρεθεί ο Ζντένεκ Σκάζνι, λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους του Λονδίνου!
Ο Τσέχος τεχνικός του Παναθηναϊκού, πάντως, είχε εκφράσει τις απόψεις του κατά την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής από το «Ελ. Βενιζέλος»:
«Το πρώτο παιχνίδι μας με την Αρσεναλ, αλλά και αυτό με τον Πανιώνιο το Σάββατο, ήταν πολύ καλά. Βέβαια κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θα λείψουν ο Γκούμας και ο Μινχ, ενώ και ο Μόρις δεν είναι απολύτως έτοιμος. Εχουμε όμως κι άλλους παίκτες.
» Η κούραση δε με προβληματίζει, γιατί και η Αρσεναλ έπαιξε το Σάββατο. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Πιστεύω πως μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό» ήταν οι δηλώσεις του Τσέχου τεχνικού, που κατέληξε:
«Το παιχνίδι αρχίζει από το 0-0 και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».
Την αποστολή του Παναθηναϊκού επανδρώνουν 20 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Χαλκιάς, Βύντρα, Κωνσταντινίδης, Χένρικσεν, Μόρις, Κυργιάκος, Μπασινάς, Μίτου, Σκάτσελ, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου, Μάριτς, Κώτσιος, Σαπάνης, Μπικόφσκι, Ντεμπά, Γκαλίνοβιτς, Ολισαντέμπε και Επαλέ.
Δεν ταξίδεψαν στο Λονδίνο ο Γιάννης Γκούμας και ο Μάρκους Μινχ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.