Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Μόνο φίλαθλοι της ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Μόνο φίλαθλοι της ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Τη μη μετακίνηση οπαδών τους στα μεταξύ τους ματς αποφάσισαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Έτσι μόνο φίλαθλοι της «Ένωσης» θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για το κυριακάτικο ντέρμπι, ενώ στον αγώνα του β γύρου στο «Καραϊσκάκη» θα είναι μόνο οπαδοί των ερυθρολεύκων».

66

Τη μη μετακίνηση οπαδών τους στα μεταξύ τους τνέρμπι αποφάσισαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Έτσι μόνο φίλαθλοι της «Ένωσης» θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για το κυριακάτικο ντέρμπι, ενώ στο ματς του δευτέρου γύρου στο «Καραϊσκάκη» θα είναι μόνο οπαδοί των ερυθρολεύκων».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα τυπώσει περί τις 63.000 εισιτήρια και ευελπιστεί να ν τα παραχωρήσει όλα στους οπαδούς της. Τα 34.000 από αυτά θα βγουν στην κυκλοφορία την Τρίτη. Οι τιμές τους ξεκινούν απο 15 και φθάνουν τα 100 ευρώ, θα πωλούνται, 11:00 – 18:00 καθημερινά μέχρι και την ημέρα του αγώνα, σε εκδοτήρια στον σταθμό του Η.Σ.Α.Π «Ειρήνη» και στους συνδέσμους οπαδών της ΑΕΚ.

Την Πέμπτη θα κυκλοφορήσουν άλλα 14.000 εισιτήρια που θα τιμώνται 10 και 15 ευρώ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τους φιλάθλους, με την οποία τους ενημερώνει ως εξής:

«Σε κάθε απλό εισιτήριο υπάρχει ειδικός χώρος όπου κάθε κάτοχος είναι υποχρεωμένος να αναγράψει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου ταυτότητας, διαβατηρίου) τα οποία θα ταυτοποιούνται κατά την είσοδό τους στο στάδιο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητάς (διαβατήριο, στρατιωτική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης).

» Οποιος θεατής δεν ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο ΟΑΚΑ. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να γνωρίζουν ότι την Κυριακή 07/11/04 θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου κατά την είσοδό τους. Για το λόγο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίς».

Αγώνας δρόμους για Κατσουράνη

Μυικό τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα αποκόμισε ο Κώστας Κατσουράνης στον αγώνα με τον Αρη στο «Κλ. Βκιλείδης». Από το βράδυ της Κυριακής, ο «κιτρινόμαυρος» άσος ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, στην οποία ο οργανισμός του φαίνεται να αντιδρά θετικά και η κατάστασή του βελτιώνεται συνεχώς.

Τετάρτη με Πέμπτη αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για να τεθεί στη διάθεση του Σάντος στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies