Για τροχαίο με εγκατάλειψη κατηγορείται ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ, Μάικλ Μπατίστ
Για τροχαίο με εγκατάλειψη κρατείται ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Μάικλ Μπατίστ, 27 ετών. Το ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (4:40) στη λεωφόρο Κηφισίας, στο Χαλάνδρι.
Για τροχαίο με εγκατάλειψη κρατείται ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Μάικλ Μπατίστ, 27 ετών. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 27χρονος Αμερικανός ενώ οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του συγκρούστηκε στις 4:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Κηφισίας 258 στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο οδηγός της Πέτρος Στέλιος επίσης 27 ετών.
Στη συνέχεια, ο μπασκετμπολίστας ανέπτυξε ταχύτητα, εγκαταλείποντας τον τραυματία, αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε διαφημιστική πινακίδα. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ο Μπατίστ απομακρύνθηκε τρέχοντας και κρύφτηκε μέσα σε μια αθλητική εγκατάσταση στη διασταύρωση Κηφισίας και Γούναρη.
Τον αντιλήφθη όμως ο φρουρός της εγκατάστασης και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο μπασκετμπολίστας να συλληφθεί. Ο Αμερικανός δήλωσε ότι είναι τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο Πέτρος Στέλιος, ο οποίος έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή.Από το ανακριτικό της Τροχαίας ζητήθηκε να γίνει αλκοτέστ και στους δύο οδηγούς. Και οι δύο εξετάσεις ήταν θετικές.
Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) ο κόσμος του μπάσκετ θα είναι στραμμένος στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.