Απορρίφθηκε η έφεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός-Χωρίς φιλάθλους με Παναθηναϊκό, Πανιώνιο
Χωρίς φιλάθλους του θα δώσει ο Ολυμπιακός τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του για την Α1 μπάσκετ. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση της ΚΑΕ κατά της απόφασης, που τους αναγκάζει να αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.
Χωρίς φιλάθλους του θα δώσει ο Ολυμπιακός τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ. Και αυτό γιατί το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης της αθλητικού δικαστή, που τους αναγκάζει να αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.
Ψάχνει να βρει παίκτες ο Καζλάουσκας
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Γιόνας Καζλάουσκας, εξέφρασε, με δηλώσεις του στον επίσημο δικτυακό τόπο της Euroleague, την άποψη ότι οι παίκτες του πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι σαν… πόλεμο.
«Κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση για τον Ολυμπιακό. Η Euroleague είναι πολύ δυνατή και θέλω οι παίκτες μου να βλέπουν το κάθε παιχνίδι σαν μια πρόκληση, σαν πόλεμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός τεχνικός και συνέχισε:
«Δεν έχουμε ακόμη τελειώσει το ρόστερ μας και, αν είμαστε τυχεροί, μπορούμε να βρούμε τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Το άλλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι ότι διαθέτουμε παίκτες του ίδιου επιπέδου και σε κάθε αγώνα δεν ξέρεις ποιος μπορεί να κάνει τη διαφορά».
Στη συνέχεια, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην παρουσία του Μίλαν Τόμιτς στην ομάδα:
«Ο Μίλαν Τόμιτς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και μένα πάρα πολύ. Ξέρει τα πάντα για την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορεί να με βοηθήσει με την «ανίχνευση» των ελληνικών ομάδων και, κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τα ψυχικά προσόντα και την εμπειρία του.
» Οι δυσκολίες είναι μόνο γι αυτόν, επειδή ήταν εκτός προπονήσεων για αρκετό καιρό και χρειάζεται χρόνο, προκειμένου να είναι έτοιμος 100%».
Καταλήγοντας, ο Γιόνας Καζλάουσκας εξέφρασε την επιθυμία του να προκριθεί ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα: «Θέλω η ομάδα να προκριθεί στη φάση των «16» και θα δούμε για τη συνέχεια. Αν είμαστε τυχεροί με τους παίκτες που θέλουμε, θα έχουμε ένα καλό μέλλον. Θα προσπαθήσουμε σκληρά για να είμαστε τυχεροί».
Στην ΕΡΤ, η τηλεοπτική στέγη του Ολυμπιακού
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ «παίρνει» από το TV Magic τη «σκυτάλη» της τηλεοπτικής κάλυψης των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ διαπραγματεύτηκε μεμονωμένα τα δικαιώματα των αγώνων της με το κρατικό κανάλι διαχωρίζοντας τη θέση της από τις επτά άλλες ΚΑΕ, τις οποίες εκπροσώπησε συνολικά ο ΕΣΑΚΕ.
Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει τηλεοπτικά τις αναμετρήσεις των Πειραιωτών από το ΣΕΦ αρχής γενομένης το Σάββατο (19:30-ΣΕΦ) στο ντέρμπι «αιωνίων».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.