Στην έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2004, που πραγματοποιείται στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού και ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 23-31 Οκτωβρίου, θα παρουσιαστεί, για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους, το ισχυρότερο Ibiza παραγωγής.
Η κορυφαία, αποκλειστικά τρίθυρη, έκδοση Cupra διατίθεται και στην ελληνική αγορά με τον γνωστό 20βάλβιδο κινητήρα των 1.800κ.εκ. που αποδίδει 180 ίππους. Η turbo ισχύς του μοτέρ επιταχύνει το ισπανικό supermini σε 7,3 δευτερόλεπτα για τα 0-100χλμ/ώρα ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 220χλμ/ώρα.
Η εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από τον επιθετικό τόνο που δίνουν ο ανασχεδιασμένος εμπρός προφυλακτήρας, με την μεγάλη εισαγωγή αέρα, και τα διακριτικά CUPRA στο μέσο της πόρτας του πορτμπαγκάζ . Πίσω από τις νέας σχεδίασης ζάντες των 17 ιντσών -με ελαστικά διαστάσεων 205/40- διακρίνονται οι κόκκινες, τετραπίστονες, δαγκάνες των δισκόφρενων.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα Ibiza, το εσωτερικό του Cupra διαφοροποιείται χάρη στο λευκό φόντο του πίνακα οργάνων, στις κόκκινες ραφές που υπάρχουν στα καθίσματα και στο τιμόνι, στα αλουμινένια πεντάλ καθώς και στα λογότυπα Cupra που υπάρχουν στα bucket καθίσματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τη βενζινοκίνητη έκδοση Cupra, υπάρχει και η diesel, ισχύος 160 ίππων. Οι δύο παραπάνω εκδόσεις, μαζί με την έκδοση FR των 150 ίππων, αποτελούν και τις κορυφαίες στη γκάμα του Ibiza.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.