Δεν φοβάται ο Ντεμόλ την Μίντλεσμπρο, θέλει νίκη του Αιγάλεω με 1-0 ή 2-1!
Δεν φοβάται ο Ντεμόλ τον αγώνα της Πέμπτης του Αιγάλεω με την Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο UEFA. «Έχω να φοβηθώ από τα 18 μου» λέει ο Βέλγος τεχνικός. Το σκορ δε που προτιμά: «1-0, αλλά και το 2-1 δεν θα με πείραζε». «Δύσκολο το Αιγάλεω» λέει ο ΜακΛάρεν.
Ραντεβού με την ιστορία έχει την Πέμπτη το Αιγάλεω, καθώς υποδέχεται στο «Σίτι» τη Μίντλεσμπρο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου UEFA.
Ο Στεφάν Ντεμόλ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χαρακτήρισε το ματς ως ευκαιρία για να δείξουν οι παίκτες του Αιγάλεω τις δυνατότητές τους, ενώ ερωτώμενος για το τελικό αποτέλεσμα που θα επιθυμούσε, δεν δίστασε στιγμή: «1-0, αλλά και το 2-1 δεν θα με πείραζε»!
Ο Βέλγος τεχνικός του «Σίτι» αναφέρθηκε αρχικά στις απουσίες των Αγρίτη, Φριζενμπίχλερ:
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να πάρουν την ευκαιρία και αυτό ελπίζω. Έχουμε μελετήσει πολύ την Μίντλεσμπρο. Είναι μεγάλο τεστ για εμάς, διότι έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε. Μετά από το ματς με τον Παναθηναϊκό έχουμε και καλή ψυχολογία.
» Έχει σημασία να βγάλουμε εμείς αυτά που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο, όχι τόσο η τακτική που θα ακολουθήσουμε. Αν γίνει αυτό, πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Εγώ κοιτάζω τη δική μου ομάδα και δεν φοβάμαι.
» Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που φοβόμουν. Στα 18 μου, όταν είχα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο μου στην Ευρώπη, φοβόμουν. Τώρα δεν έχω κανένα λόγο».
Στην αποστολή του Αιγάλεω για το ματς συμπεριλήφθηκαν οι εξής:
Από την πλευρά του ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Στιβ ΜακΛάρεν δήλωσε: «Το Αιγάλεω είναι δύσκολη ομάδα, καθώς έφτασε εδώ κάτι που δείχνει πως μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι. Δεν δέχεται εύκολα γκολ και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ».
Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αγρίτης (τράβηγμα στους προσαγωγούς) και Φριζενμπίχλερ (αιμάτωμα στο δικέφαλο).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.