Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Η Χαλκηδόνα 2-1 τον Αρη, 1-1 Καλλιθέα-ΠΑΟΚ και Καλαμαριά-Ξάνθη, 0-0 Ιωνικός-Κέρκυρα

Η Χαλκηδόνα 2-1 τον Αρη, 1-1 Καλλιθέα-ΠΑΟΚ και Καλαμαριά-Ξάνθη, 0-0 Ιωνικός-Κέρκυρα

Η Χαλκηδόνα πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 από τον Αρη. Καλλιθέα και ΠΑΟΚ ανεδείχθησαν ισόπαλοι 1-1, όπως και ο Απόλλωνας με την Ξάνθη στην Καλαμαριά. Τίποτα συναρπαστικό στη Νεάπολη, όπου Ιωνικός και Κέρκυρα μοιράστηκαν τους βαθμούς χωρίς γκολ.

26

Η Χαλκηδόνα πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 από τον Αρη.

Η Καλλιθέα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε σημαντική ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΟΚ στο «Ελ Πάσο».

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν και ο Απόλλωνας με την Ξάνθη στην Καλαμαριά (1-1). Τα γκολ: 44 Χατζί-77 Λουτσιάνο πεν.

Τίποτα συναρπαστικό δεν συνέβη στη Νεάπολη, όπου Ιωνικός και Κέρκυρα μοιράστηκαν τους βαθμούς χωρίς να έχουν πετύχει γκολ.

Καλλιθέα-ΠΑΟΚ 1-1

Δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και εκμεταλλευόμενη την έδρα της η Καλλιθέα απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ με 1-1.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε επιθετικά τον αγώνα με στόχο να σκοράρει νωρίς, αλλά οι παίκτες του αποδείχθηκαν…άσφαιροι. Στο 1ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 10 σουτ του Ανδράλα εξουδετέρωσε ο Σουλογάνης. Στο 22ο λεπτό ο Σκαρμούτσος είχε δοκάρι, ενώ η Καλλιθέα έγινε απειλητική στο 30 όταν γυριστό σουτ του Σαββίδη εξουδετέρωσε ο Ατματσίδης.

Ο ΠΑΟΚ έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 39, όταν ο Σαλπιγγίδης κατάφερε να κπει στην περιοχή της Καλλιθέας αλλά τον πρόλαβε ο Κουλακιώτης που απομάκρυνε την μπάλα.

Η επανάληψη όμως έφερε ανατροπή του σκηνικού, αφού η Καλλιθέα κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ και να προηγηθεί με 1-0. Ηταν το 49ο λεπτό όταν από μακρυνή εκτέλεση φάουλ του Σαββίδη ο Τσίγκας ανελόχλητος μέσα από την περιοχή έπιασε κεφαλιά για να νικήσει τον Ατματσίδη.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και στο 61 μετά από σύγχιση στην περιοχή της Καλλιθέας σε εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη, η μπάλα έφθασε στον Καρυπίδη που με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Σουλογάνη.

Στο 78 ο Γκέκας από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει με πλασέ τον Ατματσίδη που έκανε μια εξαιρετική απόκρουση.

Διαιτητής: Ηρακλής Τσικίνης

Κίτρινες κάρτες: Ανδράλας, Εγκωμίτης, Γκεοργκίεφ, Τελκίνσκι

Καλλιθέα: Σουλογάνης, Σέτα, Αγγελόπουλος, Κουλακιώτης, Γκεοργκίεφ (88 Κυριάκος), Τελκίνσκι (81 Ουάνγκα), Ντομπρόφσκι, Ντραγκίσεβιτς, Σαββίδης, Γκέκας, Τσίγκας.

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Βόκολος, Ουντέζε, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Σκαρμούτσος, Θεοδωρίδης, Κούτσης (20 Εγκωμίτης), Ανδράλας (82 Ζησόπουλος), Φουτσίνι (74 Καραδήμος), Σαλπιγγίδης.

Αρης-Χαλκηδόνα 1-2

Την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η Χαλκηδόνα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Μαρτίνες έκανε μια επέλαση από τα δεξιά και η σέντρα του είχε αποδέκτη τον Λαζανά, η κεφαλιά του οποίου φάνηκε να βρίσκει το χέρι του Παππά, με αποτέλεσμα ο Σκουφίτσας (αν και δίστασε) να υποδείξει την «εσχάτη των ποινών» και να παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα τον παίκτη της Χαλκηδόνας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χρυσάφης και «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα.

Η Χαλκηδόνα προσπάθησε να «απαντήσει» στο 14, αλλά η κεφαλιά του Ντάγκα, μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Αντερσον, πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Λυμπερόπουλου.

Η ισοφάριση, όμως, για τους φιλοξενούμενους ήρθε 12 λεπτά αργότερα, όταν ο Γελαδάρης έκανε σέντρα και ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά (η μπάλα «βρήκε» τον Γόγολο και άλλαξε πορεία) «έγραψε» το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε κι άλλη ευκαιρία για γκολ, αλλά η κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Αρη.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στις ευκαιρίες στο 45, όταν η κεφαλιά του Μαρτίνες μετά το κόρνερ του Σανχούρχο πέρασε άουτ.

Στο 53 ο Λαζανάς προσπάθησε να βάλει τον Αρη μπροστά στο σκορ μετά την πάσα του Νάιντου, αλλά ο Μικές «έκοψε» τον επιθετικό των γηπεδούχων.

Η Χαλκηδόνα προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ στο 66, αλλά ο Λυμπερόπουλος «νίκησε» με τα πόδια τον Αλ Τζάχερ. Τελικά τη νίκη έδωσε στους φιλοξενούμενους ο Ζαχαρόπουλος, η κεφαλιά του οποίου στο 83 μετά τη σέντρα του Γελαδάρη κατέληξε στο βάθος της εστίας του Λυμπερόπουλου (2-1).

ΑΡΗΣ: Λυμπερόπουλος, Καλλιμάνης, Νάιντος, Παπαδόπουλος (76 Κολτσίδας), Γόγολος, Πασσαλής, Μαρτίνες (71 Παντελίδης), Χρυσάφης, Μαρκομιχάλης, Σανχούρχο (63 Γκίτσης), Λαζανάς.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Εμπέντε, Μικές, Ντάγκας, Κατεμής, Παππάς, Γελαδάρης, Αντερσον, Δήμος, Αλ Τζάχερ, Ηλιόπουλος (83 Μασάδο), Ζαχαρόπουλος (90 Σωτήρχος).

Απόλλων Καλαμαριάς-Ξάνθη 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο γήπεδο της Καλαμαριάς Απόλλωνας και Ξάνθη. Αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 44 με τον Χατζί και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 78, με πέναλτι του Λουτσιάνο. Η Καλαμαριά από το 63 αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Παπαδόπουλου.

Διαιτητής: Μιχάλης Γερμανάκος

Κίτρινες κάρτες: Ζαπρόπουλος, Καράμπας, Μαχράντζε, Ηλιάδης, Καζάκης, Κλέιτον, Παππάς

Κόκκινες κάρτες: Παπαδόπουλος (2 κίτρινες)

Απόλλων Καλαμαριάς: Ζαφειρόπουλος, Ταβάρες (72 Παππάς), Ιακώβου, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Κλέιτον, Ηλιάδης, Παρμαξίδης (83 Τζιακομέλι), Χατζί, Βέλα, Ουέλινγκτον (72 Ρινάλντι).

Ξάνθη: Αναστασόπουλος, Ζαπρόπουλος, Παπαδημητρίου, Σίκοφ, Παβιό (71 Παπαδόπουλος), Λουτσιάνο, Καράμπας (71 Καζάκης), Μπαϊκαρά, Μαχράντζε (68 Καλασιμπέτα), Πρίττας, Λαμπριάκος.


Ιωνικός-Κέρκυρα 0-0

Τον πρώτο της βαθμό, εκτός έδρας, κατέκτησε η Κέρκυρα, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία από τον Ιωνικό στη Νίκαια και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, την οποία πλέον «μοιράζονται» ο Εργοτέλης και ο Αρης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Ολες κι όλες δύο ήταν οι περιπτώσεις που οι γηπεδούχοι πλησίασαν απειλητικά στην εστία του Βεζυρίδη, στο 13 όταν ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας απέκρουσε το πλασέ του Γκούτμαν.

Ο Ιωνικός συνέχισε να έχει το «πάνω χέρι» και στο 53 ο Ζίφκοβιτς έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν δεν μπόρεσε να «σπρώξει» τη μπάλα στα δίχτυα, με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Διαιτητής: Σωμαρακάκης (Αθήνας)

Κίτρινες: Πουλόπουλος, Γκούτμαν, Βουρεξάκης, Εν Ντιαγέ, Ζιάκας

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπεκιάι, Κινγκ, Πουλόπουλος, Οφρυδόπουλος, Μελαμπιανάκης, Διγκόζης, Βουρεξάκης (81 Λετιέρι), Ζίφκοβιτς (79 Τσιμπλίδης), Γκούτμαν (89΄ Μάγγος), Μακόρ, Γαβριλόπουλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Βεζυρίδης, Σφακιανάκης, Αμανατίδης, Βαντελανόιτ, Γεωργίου, Κόλτζος, Νινιάδης (84 Γκαρόζης), Γήτας, Ζιάκας (68 Αντωνίου), Εν Ντιαγέ, Ιωάννου (87 Σύρος)





Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies