Βαρύ διάστρεμμα για τον Τσαρτσαρή, αγώνας δρόμου να προλάβει το ματς με τον ΟΣΦΠ
Αγώνα δρόμου ξεκίνησε από την Τετάρτη ο Κώστας Τσαρτσαρής για να προλάβει το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ημέρα διαπυστώθηκε οτι λεχει κάκωση στο μηνίσκο, και φυσικά δεν θα ακολουθήσει τον ΠΑΟ στη Θεσσαλονίκη, όμως και ο Σκεπάνοβιτς.
Χωρίς τους Βλάντο Σκεπάνοβιτς και Κώστα Τσαρτσαρή αναχώρησε η ομάδα του Παναθηναϊκού για την Θεσσαλονίκη όπου την Τετάρτη (20:30) θα αντιμετωπίσει την ΜΕΝΤ σε φιλικό παιχνίδι και το επόμενο διήμερο θα πάρει μέρος στο τουρνουά του ΠΑΟΚ.
Ο Σκεπάνοβιτς έμεινε στην Αθήνα για να κάνει θεραπεία στο πόδι του, ενώ μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα με τον Τσαρτσαρή ο οποίος στην χθεσινοβραδινή προπόνηση υπέστη βαρύ διάστρεμμα.
Παράλληλα η μαγνητική που έκανε την Τετάρτη έδειξε ότι έχει και μία κάκωση στον μηνίσκο, κάτι που σημαίνει ότι ξεκίνησε ήδη θεραπεία και αυτός, με στόχο να προλάβει το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 3 Οκτωβρίου.
Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του Ζελικο Ομπράντοβιτς και θα προπονηθούν το απόγευμα στο γήπεδο της ΜΕΝΤ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.