Εντυπωσιακό supercar 500 ίππων από την Peugeot στο Παρίσι
Η Peugeot ετοιμάζεται να κλέψει την παράσταση στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Με την παρουσίαση ενός πρωτοτύπου, του 907, η γαλλική εταιρεία αποδεικνύει ότι τα εντυπωσιακά, σε εμφάνιση και επιδόσεις, supercar δεν αποτελούν προνόμιο μόνο των ιταλικών αυτοκινητοβιομηχανιών.
Η Peugeot ετοιμάζεται να κλέψει την παράσταση στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Με την παρουσίαση ενός πρωτοτύπου, του 907, η γαλλική εταιρεία αποδεικνύει ότι τα εντυπωσιακά, σε εμφάνιση και επιδόσεις, supercar δεν αποτελούν προνόμιο μόνο των ιταλικών αυτοκινητοβιομηχανιών.
Η ίδια η εταιρεία περιγράφει το νέο της σχεδιαστικό εγχείρημα ως «…ένα GT coupe που σε ταξιδεύει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ένα γνήσιο αυτοκίνητο τουρισμού». Το αμάξωμα δεν στερείται ρετρό στοιχείων, ενώ το ίδιο εμφανείς είναι και οι αναφορές στο σήμερα, ιδιαίτερα στη σχεδίαση του εμπρός τμήματος και των φωτιστικών σωμάτων. Όσον αφορά στο μέλλον; Δεν γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει η γαλλική εταιρεία, αλλά θα θέλαμε σίγουρα να δούμε τον V12 κινητήρα να κινεί ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο παραγωγής.
Κάτω από το μπροστινό, μακρύ, καπό του 907 και πίσω από τον μπροστινό άξονα βρίσκεται τοποθετημένος ο V12 των 6,0 λίτρων που αποδίδει 500 ίππους. Το εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, είναι τοποθετημένο εμπρός από τον πίσω άξονα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους, στο μήκους 4,37 μέτρων, αμάξωμα. Παρά τις αυξημένες διαστάσεις -το πλάτος φθάνει τα 1,88 μέτρα και το ύψος τα 1,21 μέτρα- το βάρος του πρωτοτύπου, χάρη κυρίως στο αμάξωμα από ανθρακονήματα, δεν υπερβαίνει τα 1.400 κιλά.
Αντίστοιχη της εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισης είναι και η εικόνα στο εσωτερικό με τα καφέ δερμάτινα καθίσματα να συνδυάζονται άψογα με τη μπεζ επένδυση από αλκαντάρα που ντύνει τον υπόλοιπο διάκοσμο.
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη»
- Σκοταδισμός: Η Banda Entopica τραγούδησε σλάβικα και ο δήμαρχος Φλώρινας διέκοψε τη συναυλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)






































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442