Η Toyota στους δρόμους της Κολωνίας
Μια ξεχωριστή και άκρως θεαματική εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Κολωνίας, το περασμένο Σάββατο. Η Toyota Racing, η οποία εδρεύει στη γερμανική πόλη, άνοιξε το «γκαράζ» της και έβγαλε «βόλτα» στους δρόμους της πόλης μερικά από τα σημαντικότερα αγωνιστικά μοντέλα της ιστορίας της.
Μια ξεχωριστή και άκρως θεαματική εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Κολωνίας, το περασμένο Σάββατο. Η Toyota Racing, η οποία εδρεύει στη γερμανική πόλη, άνοιξε το «γκαράζ» της και έβγαλε «βόλτα» στους δρόμους της πόλης μερικά από τα σημαντικότερα αγωνιστικά μοντέλα της ιστορίας της.
Στην εκδήλωση, η οποία ήταν παρόμοια με αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα, συμμετείχαν συνολικά οκτώ αγωνιστικά μοντέλα της ομάδας και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 50,000 θεατές.
Το θέαμα ξεκίνησε με τον Olivier Panis να πραγματοποιεί δύο γύρους με το περσινό μονοθέσιο της ομάδας, την TF103, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα των 1,2 χιλιομέτρων. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Ricardo Zonta, ο οποίος ξεσήκωσε και αυτός με τη σειρά του το πλήθος πίσω από το τιμόνι της TF104.
Μόλις τα δύο μονοθέσια αποσύρθηκαν, η Isolde Holderied και ο Didier Auriol, ανέλαβαν να ταξιδέψουν τους θεατές στο πρόσφατο παρελθόν της εταιρείας και συγκεκριμένα στους αγώνες Ράλι. Η Γερμανίδα οδηγός βρέθηκε στο bucket μιας Corolla WRC, ενώ ο Γάλλος έκανε επίδειξη των οδηγικών του ικανοτήτων πίσω από το τιμόνι μιας Celica.
Από τη γιορτή της ομάδας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το GT-One, το πρωτότυπο που λίγο έλειψε να δώσει τη νίκη στην Toyota στο 24ωρο αγώνα του Le Mans την προηγούμενη δεκαετία. Το εντυπωσιακό όχημα οδήγησε ο πρώην οδηγός της ομάδας, Allan McNish.
«Είναι μια φανταστική ημέρα και ένα εκπληκτικό γεγονός. Είναι ωραίο να προσφέρουμε τέτοια πράγματα στους θεατές. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετείχα σε αυτό το αυτοσχέδιο Grand Prix της Toyota» δήλωσε Olivier Panis.
«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που συμμετείχα για τελευταία φορά σε μια ανάλογη εκδήλωση» ανέφερε με τη σειρά του ο Ricardo Zonta. «Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ελπίζω η παράσταση μας να διασκέδασε τους κατοίκους της Κολωνίας, όσο και εμένα».
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη»
- Σκοταδισμός: Η Banda Entopica τραγούδησε σλάβικα και ο δήμαρχος Φλώρινας διέκοψε τη συναυλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)






































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442