Η αλληλοεκτίμηση, η σκληρή δουλειά και η ομοψυχία μας έφεραν εδώ, τονίζει ο Ρεχάγκελ
Γουρλίδικο αποδείχθηκε το Ντα Λους για τον Ότο Ρεχάγκελ. «Η ιστορία επαναλαμβάνεται» παραδέχθηκε και συμπλήρωσε για τους παίκτες του: «Είναι νεαροί, δουλεύουν σκληρά και αγαπούν ο ένας τον άλλον. Γι αυτό πέτυχαν. Ας έλθουν όλοι οι Έλληνες στο αεροδρόμιο»!
Γουρλίδικο αποδείχθηκε το Ντα Λους για τον Ότο Ρεχάγκελ. Εκεί που το 1992 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων, το 2004 κατέκτησε το Euro.
«Ήταν ένα απίστευτο τουρνουά. Η ομάδα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο.
» Οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι τεχνικά, αλλά νικήσαμε εμείς. Έπρεπε να βάλουμε δεύτερο γκολ, για να σιγουρέψουμε τη νίκη, αλλά δεν πειράζει.
» Η ελληνική ομάδα έγραψε ιστορία. Πιστεύω ότι θα γίνει μια τεράστια γιορτή στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα επιστρέφουμε και θα προσγειωθούμε στο κέντρο της Αθήνας.
» Ξέρω ότι οι Έλληνες υπερβάλλουν και στη χαρά και στη λύπη, αλλά δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση να έλθουν στο αεροδρόμιο και να μας υποδεχθούν!
» Ο Χαριστέας είναι εξαίρετος παίκτης, μολονότι δεν είχε παίξει στη Βέρντερ Βρέμης πολύ. Απέδειξε εδώ τις δυνατότητές του και τη γρηγοράδα του. Του είχα πει δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
» Ο Νικοπολίδης έκανε μεγάλη εμφάνιση, Δέλλας, Φύσσας, Καψής είναι αμυντικοί μεγάλης κλάσης.
» Ο Σεϊταρίδης φοβερά ταχύτατος παίκτης. Έχει τρελάνει τον κόσμο, είναι πλέον αναγνωρισμένος παίκτης και λυπάμαι που δεν παίζει στην bundesliga.
» Το 1992 είχαμε γράψει ιστορία αλλά και αυτό είναι μια απίστευτη ιστορία. Στη ζωή πολλές καταστάσεις επαναλλαμβάνονται.
» Με αυτή την ομάδα δουλέψαμε τρία χρόνια. Είναι νεαροί άνδρες 20-30 ετών, τρέχουν πολύ και αγαπούν ο ένας το άλλον. Και έτσι αποδίδουν μέσα στο γήπεδο.
» Είδα το πρωθυπουργό να χοροπηδά στην εξέδρα από τη χαρά του. Χθες μας είχε πει ότι ήδη είχαμε πετύχει πολλά. Οι Έλληνες είναι χωρισμένοι κομματικά, εδώ όμως είναι όλοι ενωμένοι».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.