Μετά τον Λιαδέλη που «μετακόμισε» από τον Ολυμπιακό στον Απόλλωνα Πάτρας, ακολούθησε και ο Χρήστος Χαρίσης. Η ομάδα της Αχαΐας συμφώνησε για τρία χρόνια με τον διεθνή πλέι μέικερ, ενώ επόμενος στόχος της είναι ο επίσης «ερυθρόλευκος», Βαγγέλης Σκλάβος.
Από το λιμάνι του Πειραιά… στο λιμάνι της Πάτρας και ο Χρήστος Χαρίσης ακολουθώντας τα χνάρια του συμπαίκτη του Παναγιώτη Λιαδέλη. Ο διεθνής πλέι μέικερ συμφώνησε για τρία χρόνια με τον Απόλλωνα Πάτρας, μετά την απόφαση των «ερυθρόλευκων» να αποσυρθούν εξαιτίας οικονομικής ασυμφωνίας, που χώριζε τις δύο πλευρές.
Ο Χαρίσης είναι το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, καθώς εκτός από τον Λιαδέλη έχει προηγηθεί και η σύναψη συνεργασίας με τον Νίκο Πέττα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «H KAE Απόλλων Πατρών σύναψε συμφωνία τριετούς συνεργασίας με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Χρήστο Χαρίση. Για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς της, για την έμπρακτη βοήθειας τους, για τη δημιουργία μίας ομάδας αντάξιας της ιστορίας της και της πόλης της Πάτρας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη «Λαϊκή Τράπεζα» στο κατάστημα της οποίας θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του παίκτη, σε ημέρα που θα καθοριστεί προσεχώς, λόγω των ειλημμένων υποχρεώσεων του παίκτη με την Εθνική Ελλάδας».
Επόμενος μεταγραφικός στόχος της ομάδας της Πάτρας αποτελεί ένας ακόμη πρώην «ερυθρόλευκος», ο Βαγγέλης Σκλάβος, οι διαπραγματεύσεις με τον οποίο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ως εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που ο Σκλάβος δεν κλείσει, στον Απόλλωνα συνομιλούν με έναν Σέρβο πάουερ φόργουορντ, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.