Χωρίς τον Λαγωνικάκη συνεχίζει τη «μάχη του UEFA» ο Πανιώνιος
Χωρίς τον τιμωρημένο Λαγωνικάκη θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος Ακράτητο και Προοδευτική, στους καθοριστικούς - για την έξοδό του στο UEFA - αγώνες. «Τίποτα δεν έχει κριθεί» είπε την Δευτέρα ο Γιόζεφ Μπουμπένο στους παίκτες του.
Μπορεί ο Πανιώνιος με την πολύτιμη νίκη του επί του ΠΑΟΚ να έκανε ένα αποφασιστικό βήμα στο δρόμο που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά όλοι στη Νέα Σμύρνη παραμένουν σοβαροί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αφού έχουν δύο ακόμη δύσκολους αγώνες μπροστά τους, με Ακράτητο (εκτός έδρας) και Προοδευτική (εντός).
Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, παρά το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση αυτή τη στιγμή σε σχέση με τη Χαλκηδόνα και τον Ηρακλή στη «μάχη» για την έξοδο στο UEFA, τόνισε στους παίκτες του ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και πως πρέπει να κάνουν ό,τι είναι εφικτό στους δύο κρίσιμους αγώνες που απομένουν.
Ο Σλοβάκος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος τον Ανδρέα Λαγωνικάκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.
LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.