Ρωμαίοι αυτοκράτορες οι «ροσονέρι», η Μίλαν 1-0 τη Ρόμα και επισήμως πρωταθλήτρια
Πανηγυρικά «σφράγισε» την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας η Μίλαν. Νίκησε 1-0 τη Ρόμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και αύξησε στους 9 βαθμούς τη διαφορά που τους χωρίζει από τους Ρωμαίους, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου.
Πανηγυρικά «σφράγισε» την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας η Μίλαν.
Μπορεί να παραχωρούσαν τη μία ισοπαλία μετά την άλλη στις τελευταίες αγωνιστικές, οι «ροσονέρι» όμως όμως στα δύσκολα έδειξαν τον χαρακτήρα τους.
Η ομάδα του του Κάρλο Αντσελότι νίκησε 1-0 τη Ρόμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και αύξησε στους 9 βαθμούς τη διαφορά που τους χωρίζει από τους Ρωμαίους, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου.
Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Αντρέι Σεβτσένκο μόλις στο 2ο λεπτό.
Ο Ουκρανός, παίκτης – κλειδί στον εφετινό θρίαμβο της Μίλαν, έφτασε τα 22 τέρματα στο campionato και εξακολουθεί να προηγείται στον πίνακα των σκόρερ.
Η Ρόμα, από την πλευρά της, εξασφάλισε τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, καθώς η Γιουβέντους, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχασε 1-0 από την Περούτζια.
Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους γνώριζε την ήττα 1-0 από την Περούτζια στο «Ρενάτο Κούρι» και έχανε κάθε ελπίδα για τη δεύτερη θέση.
Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ένας πρώην «Γιουβεντίνος», ο Φαμπρίτσιο Ραβανέλι στο 49ο λεπτό.
Στο μεταξύ μαίνεται η μάχη για την τέταρτη θέση, που οδηγείσ τους προκριματικούς του Champions League, καθώς η Πάρμα κέρδισε σημαντικό έδαφος νικώντας 3-1 την – ήδη υποβοβασμένη – Ανκόνα.
Όσο για την Ιντερ, ύπεπεσε στη… συνήθη «γκέλα», χάνοντας 2-1 από την αδιάφορη Λέτσε.
Ο Γιώργος Καραγκούνης αντικατέστησε στο 71 τον Πασκουάλε, όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει τον ρου του αγώνα.
«Στραβοπάτημα» και για τη Λάτσιο, που έχασε βαθμούς (1-1) εναντίον της Ρετζίνα στη Ρώμη.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.
LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.