Ελπίδες για την έξοδο του Ηρακλή στο UEFA εξακολουθεί να έχει ο Γίνγκμπλαντ
Οι πιθανότητες να κερδίσει ο Ηρακλής ένα εισιτήριο για το Κύπελλο UEFA δεν είναι πολλές, όμως ο Ματς Γίνγκαμπλαντ πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να το πετύχει. «Μάθαμε πολλά την περασμένη εβδομάδα. Πιστεύω ότι στο εξής θα παίξουμε καλύτερα» δήλωσε.
Οι πιθανότητες να κερδίσει ο Ηρακλής ένα εισιτήριο για το Κύπελλο UEFA δεν είναι πολλές, όμως ο Ματς Γίνγκαμπλαντ πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να το πετύχει.
«Αν κερδίσουμε την Κυριακή την Προοδευτική έχουμε πιθανότητες για την Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «Γηραιού».
Και συμπλήρωσε: « Εξαρτώμαστε, βέβαια, και από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων. Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Χαλκηδόνα και δύο πίσω από τον Πανιώνιο. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο.
» Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί την Κυριακή να κερδίσει τον Πανιώνιο. Πάνω από όλα όμως πρέπει να κερδίσουμε εμείς τα παιχνίδια που απομένουν» τόνισε ο τεχνικός του Ηρακλή στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.
Και συνέχισε:
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα. Μάθαμε πολλά την περασμένη εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα και θα κερδίσουμε την Προοδευτική.
» Έχουμε ακόμη τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε, χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα. Δεν ξέρουμε με ποια ενδεκάδα θα αγωνιστούμε.
» Υπάρχει μικροπρόβλημα με τον Κένεντι στο πόδι και στο γόνατο, τον Σελάντερ, ενώ δεν ξέρουμε πως θα είναι ο Μουράτι, που αναμένεται να επιστρέψει από την εθνική Αλβανίας.
» Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θέλουν τη ρεβάνς και θα παλέψουν για τη νίκη».
Ο Ματς Γίνγκαμπλαντ ρωτήθηκε για τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τον Ακράτητο και της αντιμετώπισης που έτυχε ο Ηρακλής σε αυτόν.
«Ο διαιτητής επέτρεψε στον Ακράτητο να παίξει σκληρά στην άμυνα, εν αντιθέσει με μας που προσπαθήσαμε, αλλά δεν μας επιτράπηκε να παίξουμε το ίδιο.
» Το παιχνίδι όμως αυτό έχει τελειώσει και τώρα οφείλουμε να κοιτάξουμε τον αγώνα με την Προοδευτική».
Ερωτηθείς για τον Παναγιώτη Λαγό, ο οποίος συμμετείχε στο πρόσφατο παιχνίδι της ολυμπιακής ομάδας με την αντίστοιχη της Γερμανίας, είπε:
«Είναι εξελίξιμος παίκτης. Γίνεται συνεχώς καλύτερος και στην αναμέτρηση με τη Γερμανία ήταν καλός. Παίζει, όμως, στην ίδια θέση με τον Μουράτι».
Αναφορικά με την αιτία που εμποδίζει τον Ηρακλή να έχει καλή αγωνιστική παρουσία στις υποχρεώσεις του μακριά από τη Θεσσαλονίκη, ο Ματς Γίνγκμπλαντ ανέφερε:
Ερωτηθείς σχετικά με την παραμονή του στον Ηρακλή, ο Ματς Γίνγκμπλαντ, ήταν σαφής:
«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη τίποτα. Αν ο πρόεδρος με καλέσει και μου ζητήσει να μείνω θα συζητήσουμε και θα δούμε. Στην πίσω πλευρά του μυαλού ξέρω, τι θα πω» ήταν τα λόγια του.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.
LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.