Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Λεωφόρου ζητά ο Ολυμπιακός
«Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γ.Λούβαρης, μετά τη σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Δήλωση με αρκετά υπονοούμενα, έκανε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Λούβαρης. Ο τελευταίος μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρη Μήτσου, είχαν συνάντηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με αφορμή το ντέρμπι των «αιωνίων» την Κυριακή.
Μάλιστα, στην Εισαγγελία βρέθηκε λίγο αργότερα και ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης.
«Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» είπε ο κ. Λούβαρης ο οποίος δεν θέλησε να δώσει κάποια περαιτέρω εξήγηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει».
Και κατέληξε: «Περιμένουμε να τηρηθούν ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Ριζούπολη, το γήπεδο ήταν εκκλησία και έτσι περιμένουμε να είναι και τώρα».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.
LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.