Με αισιοδοξία κόντρα στον Πανιώνιο η Χαλκηδόνα για την έκτη θέση
Τη νίκη με την οποία θα «κλειδώσει» την έκτη θέση που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA θα επιδιώξει η Χαλκηδόνα ενάντια στον Πανιώνιο. Χωρίς τους τραυματίες Τιούτιο, Εμπέντε και τον τιμωρημένο Παπά οι «νεοφώτιστοι».
Τη νίκη με την οποία θα «κλειδώσει» την έκτη θέση που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA θα επιδιώξει η Χαλκηδόνα ενάντια στον Πανιώνιο.
Αυτό τόνισε με δηλώσεις του την Πέμπτη ο Γιώργος Παράσχος, μετά την προπόνηση η οποία διεξήχθη τελικά στον Ασπρόπυργο και όχι στη Νεάπολη όπως είχε προγραμματιστεί.
«Είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες» είπε ο τεχνικός των «νεοφωτίστων».
«Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον Πανιώνιο που παίζει το τελευταίο του χαρτί για την έξοδο στην Ευρώπη.
Και εμείς όμως είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα. Αν έχουμε την εικόνα των τελευταίων αγώνων θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Ο Παράσχος δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στην ενδεκάδα εκτός από τις αναγκαστικές των τραυματιών Τιούτιου, Εμπέντε και του τιμωρημένου Παπά.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.
LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.