Αποχωρεί από την εθνική Πορτογαλίας ο Λουίς Φίγκο μετά το Euro 2004
Την απόφασή του να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη χώρα του ανακοίνωσε την Τρίτη ο Λουίς Φίγκο.
71
Την απόφασή του να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη χώρα του ανακοίνωσε την Τρίτη ο Λουίς Φίγκο.
«Ξέρω πότε θα αποσυρθώ από την εθνική ομάδα και αυτό θα γίνει μετά το Euro 2004» δήλωσε ο 30χρονος άσος, που έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2005.
Όσον αφορά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τις εκτιμήσεις του, ο Φίγκο υπογράμμισε: «Πρέπει να παραδεχθούμε ότι υπάρχουν καλύτερες ομάδες από τη δική μας. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με ομάδες όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Γερμανία».
ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442