Υπό διερεύνηση οι συμπεριφορά των μετοχών των ΕΛΠΕ και της Petrola πριν τη συμφωνία
Tη διερεύνηση της χρηματιστηριακής συμπεριφοράς των μετοχών των ΕΛΠΕ και της Petrola πριν την δημοσιοποίηση της συμφωνίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΧΑ, Π.Αλεξάκης, έπειτα από υπόνοιες που εκφράστηκαν για «περίεργη συμπεριφορά» των δύο τίτλων.
Tη διερεύνηση της χρηματιστηριακής συμπεριφοράς των μετοχών των ΕΛΠΕ και της Petrola πριν την δημοσιοποίηση της συμφωνίας, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Αλεξάκης, μιλώντας στο 2o συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG.
Η δήλωση αυτή έγινε μετά από υπόνοιες που άφησε στην ομιλία του, στο ίδιο συνέδριο, ο πρόεδρος του ομίλου Marfin Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι πριν την ανακοίνωση της συμφωνίας οι μετοχές των δύο εταιρειών είχαν «περίεργη συμπεριφορά» στη Σοφοκλέους.
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της EFG Eurobank Ν.Καραμούζης, αλλά και ο υποδιοικητής της Εθνικής Απ.Ταμβακάκης, οι οποίοι συμμετείχαν στο συνέδριο, διαβεβαίωσαν ότι τα τραπεζικά τους ιδρύματα δεν συμμετείχαν σε τέτοιους είδους συναλλαγές και δεν επωφελήθηκαν από τη συμφωνία.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.