Νέος γύρος απεργιακών κινητοποιήσεων για τους ιατρούς του ΙΚΑ
Αθήνα: Σε νέες κινητοποιήσεις διαρκείας προχωρούν οι ιατροί του ΙΚΑ και αναμένεται νέα ταλαιπωρία των ασθενών σε όλη τη χώρα. Η έναρξη τους θα γίνει την Πέμπτη, 3 Απριλίου, με τη συμμετοχή των ιατρών στην πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Αθήνα: Σε νέες κινητοποιήσεις διαρκείας προχωρούν οι ιατροί του ΙΚΑ και αναμένεται νέα ταλαιπωρία των ασθενών σε όλη τη χώρα. Η έναρξη τους θα γίνει την Πέμπτη, 3 Απριλίου, με τη συμμετοχή των ιατρών στην πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Θα κλιμακωθούν με δίωρες στάσεις εργασίας επί μια εβδομάδα, τις οποίες θα διαδεχτούν 48ωρες απεργίες και πενθήμερες κινητοποιήσεις μέχρι τα τέλη Μαίου.
Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων των ιατρών του ΙΚΑ τα ιδρύματα θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442