Νίκη των ΛΑ Λέικερς επί των Σιάτλ Σουπερσόνικς με πρωταγωνιστή τον Μπράιαντ
Σπουδαία νίκη πέτυχαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Λέικερς επί των Σουπερσόνικς με 106-101. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο «συνήθης ύποπτος» Κόμπε Μπράιαντ με 41 πόντους. Ο Μπράιαντ ισοφάρισε ένα ρεκόρ του Τζόρνταν που κρατούσε δέκα χρονια.
Σπουδαία νίκη πέτυχαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Λέικερς επί των Σουπερσόνικς με 106-101. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο «συνήθης ύποπτος» Κόμπε Μπράιαντ με 41 πόντους. Ο Μπράιαντ ισοφάρισε ένα ρεκόρ του Τζόρνταν που κρατούσε δέκα χρόνια.
Πολύ καλός ήταν και ο Σακίλ Ο Νιλ με 27 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ρέι Αλεν με 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Ασταμάτητος ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι στο παιχνίδι των Μάτζικ κόντρα στους Νετς στο Ιστ Ράδερφορντ. Ο ΜακΓκρέιντι πέτυχε 46 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 13 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 113-105. Από τους γηπεδούχους ο Τζέισον Κιντ τελείωσε το ματς με τρίπλ-νταμπλ -26 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 15 ασίστ-, όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.
Στην Ουάσινγκτον, κρίθηκε στην παράταση η συνάντηση των Ουίζαρντς με το Ντάλας και βρήκε τη φιλοξενούμενη ομάδα νικήτρια με 106-101. Ο Μάικλ Τζόρνταν τελείωσε το ματς με 30 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους και νικητές του αγώνα ο Ντιρκ Νοβίτσκι πέτυχε 29 πόντους και ο Φίνλεϊ άλλους 24 πόντους.
Στη Μινεάπολη, ο Γουόλι Σζέρμπιακ πέτυχε 30 πόντους και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Τίμπεργουλβς επί των Φοίνιξ Σανς με 99-97.
Στη Φιλαδέλφεια, ο Αλεν Αϊβερσον είχε στο ενεργητικό του 23 πόντους και ήταν ο καλύτερος των Σίξερς στη νίκη επί των Καβαλίερς με 116-103. Πολύ καλός και ο Ντέρικ Κόλεμαν με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Στο Σακραμέντο, ο Κρις Γουέμπερ ήταν όλα τα λεφτά των Κινγκς, είχε στο ενεργητικό του 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη επί των Νικς της Νέας Υόρκης με 99-92.
Τέλος στο Όκλαντ, ο Τζέισον Ρίτσαρντσον με 20 πόντους ήταν ο βασικός συντελεστής στη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επί των Ατλάντα Χοκς με 115-93. Σημαντική και η συμβολή του Γκάρι Αρίνας με 18 πόντους.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!