Το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο και οι άλλοι της 13ης αγωνιστικής
Το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού κλέβει την παράσταση στην 13η αγωνιστική. Έως την Κυριακή όμως προηγούνται τέσσερα ματς ιδιαίτερα κρίσιμα με αυτό μεταξύ Περιστερίου-Πανιωνίου να ξεχωρίζει...
Στο Αλεξάνδρειο χτυπάει η καρδιά της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α1, καθώς ο Αρης φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (Κυριακή, 17:00), στην αντάμωση των… αηδονιών.
Ο Αντώνης Φώτσης, ο Ρόντνεϊ Μπιούφορντ και ο Γουίλι Σόλομον, συμπαίκτες πέρυσι στους Μέμφις Γκρίζλις θα βρεθούν αντιμέτωποι και φυσικά θα έχουν πολλά να θυμηθούν όταν τα… φώτα θα χαμηλώσουν.
Ούτως ή άλλως η 13η αγωνιστική, εξ ορισμού προβληματική για τους προληπτικούς, υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Αρχής γενομένης από το Σάββατο όπου την ίδια ώρα (17:00) το Περιστέρι υποδέχεται τον Πανιώνιο, η Ολύμπια Λάρισας τον Ιωνικό Ν.Φ. και το Μαρούσι τον Ηρακλή. Λίγο αργότερα, στις 19:00, στο ντέρμπι του Βορρά, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Μακεδονικό.
Την Κυριακή, εκτός από το μεγάλο ντέρμπι, Αρη–Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Νήαρ Ηστ (17:30) και το Ηράκλειο την ΑΕΚ (17:00).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.