Ανοδο καταγράφει το ΧΑΑ στο ξεκίνημα της συνεδρίασης την Τετάρτη
Ανοδικά κινείται η Σοφοκλέους στο άνοιγμα της Τετάρτης. O γενικός δείκτης λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών διαμορφώνεται στις 2.183,13 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,36%, ενώ διακρίνεται αύξηση του όγκου των συναλλαγών.
Mετά από ένα διστακτικό ξεκίνημα, το αγοραστικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της Εθνικής (+1,91%), της Alpha Bank (+1,60%) και του ΟΤΕ (+1,21%) έφερε την αγορά σε ανοδική τροχιά, με παράλληλη αύξηση του όγκου των συναλλαγών.
O γενικός δείκτης, διαμορφώνεται στις 2.183,13 μονάδες ενισχυμένος σε ποσοστό 0,36%. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,75 %, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο 0,48%, ενώ ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,31%.
Από τις 243 μετοχές, που έχουν πραγματοποιήσει πράξη, 134 κινούνται ανοδικά, 45 καθοδικά, ενώ η τιμή 64 μετοχών παρέμεινε αμετάβλητη. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 7,08 εκατ. ευρώ.