Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Η Μπέρμινγχαμ παραβίασε το ιατρικό απόρρητο για τον Ολιζαντέμπε, δήλωσε ο Φιλιππίδης

Η Μπέρμινγχαμ παραβίασε το ιατρικό απόρρητο για τον Ολιζαντέμπε, δήλωσε ο Φιλιππίδης

Λάβρος στις δηλώσεις του κατά της Μπέρμινγχαμ ήταν ο Αγγελος Φιλιππίδης. Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΠΑΟ τόνισε ότι η αγγλική ομάδα θα έπρεπε να σέβεται όλους τους αντιπάλους της, υποστηρίζοντας ότι παραβίασαν το ιατρικό απόρρητο του Ολιζαντέμπε.

31

Λάβρος στις δηλώσεις του κατά της Μπέρμινγχαμ ήταν ο Αγγελος Φιλιππίδης. Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΠΑΟ τόνισε ότι η αγγλική ομάδα θα έπρεπε να σέβεται όλους τους αντιπάλους της, υποστηρίζοντας ότι παραβίασαν το ιατρικό απόρρητο του Ολιζαντέμπε.

«Για το λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει αποζημίωση. Οι δικηγόροι εξετάζουν την περίπτωση και θα προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς» τόνισε την Τρίτη ο κ.Φιλιππίδης, προσθέτοντας ότι θα αποσταλεί αναλυτικός φάκελος της υπόθεσης στη FIFA.

Στη συνέχεια ανέλυσε την ιστορία απο την αρχή: «Εταιρεία μάνατζερ είχε γραπτή εξουσιοδότηση από την Μπέρμιγχαμ να διαπραγματευτεί μεταγραφές της αγγλικής ομάδας. Εμείς καταλήξαμε σε συμφωνία με την εταιρεία. Στη συνέχεια η Μπέρμιγχαμ μας έστειλε γραπτή πρόταση στις 10 Ιουλίου, διαφοροποιημένη από τη συμφωνία που είχαμε κάνει αρχικά».

«Αυτό μας έβαλε σε υποψίες, ωστόσο η διαφορά ήταν μικρή οπότε αποδεχθήκαμε την πρότασή τους στις 12 Ιουλίου και ανακαλέσαμε τον παίκτη από την Αυστρία. Η απάντηση ήρθε στις 15 Ιουλίου και ήταν άκρως περίεργη. Υποστήριζε ότι η Μπέρμιγχαμ είναι σε συζητήσεις και με άλλους παίκτες και για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη χρειαζόταν η τελική έγκριση του προέδρου της. Ο Ολισαντέμπε ταξίδεψε στην Αγγλία, συζήτησε με την αγγλική ομάδα και πέρασε τα ιατρικά τεστ» συμπλήρωσε ο Αγγ. Φιλιππίδης.

«Η συνέχεια είναι γνωστή. Η Μπέρμιγχαμ μέσω του επίσημου site της έκανε λόγο για ιατρικά προβλήματα του παίκτη. Από την πλευρά μου επικοινώνησε με τον κ. Μήτσου, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι ο παίκτης είναι απολύτως υγιής και απλώς έχει λεπτότερο χόνδρο από ό,τι συνήθως στο γόνατο, χαρακτηριστικό απολύτως φυσιολογικό για αθλητές γρήγορους, με εκρηκτικότητα».

«Αλλωστε, ο Ολισαντέμπε αγωνίστηκε πέρυσι στο 78% των αγώνων του Παναθηναϊκού, σε όλους τους προκριματικούς αγώνες για την τελική φάση του Μουντιάλ, με την Εθνική Πολωνίας και στα τρία παιχνίδια του Μουντιάλ» κατέληξε ο κ.Φιλιππίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
Cookies