Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο νταμπλούχος και MVP της Α1 βόλεϊ, Θεόδωρος Μπάεφ στο… news.in.gr
Ο κορυφαίος Θεόδωρος Μπάεφ

Ο νταμπλούχος και MVP της Α1 βόλεϊ, Θεόδωρος Μπάεφ στο… news.in.gr

Μέχρι και πέρυσι το παλμαρέ του δεν περιελάμβανε τίτλο. Φέτος πήρε 2 μαζί και ταυτόχρονα αναδείχθηκε δίκαια MVP της Α1 βόλεϊ. Ο Θ.Μπάεφ έζησε όσα δεν είχε ζήσει φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή και κάνει ήδη όνειρα για έναν 3ο τίτλο, αυτή τη φορά ευρωπαϊκό...

26

Μέχρι και πέρυσι το παλμαρέ του δεν περιελάμβανε τίτλο. Φέτος πήρε δύο μαζί και ταυτόχρονα αναδείχθηκε δίκαια MVP της Α1 βόλεϊ. Ο Θεόδωρος Μπάεφ έζησε όσα δεν είχε ζήσει φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή και κάνει ήδη όνειρα για έναν τρίτο τίτλο, αυτή τη φορά ευρωπαϊκό μιλώντας στο news.in.gr

Μία ημέρα μετά την ομαδική δικαίωση ύστερα από μαραθώνιο 53 (!) αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον ακραίο διεθνή ήρθε και η ατομική. Ο Μπάεφ αναδείχθηκε όχι μόνο κορυφαίος του 5ου τελικού (που έκρινε και τον τίτλο) αλλά και της φετινής μακριάς αγωνιστικής περιόδου.

«Δεν έχει καμία σημασία για μένα. Εντάξει είναι η ανταμοιβή κόπων, αλλά δεν το είχα ως αυτοσκοπό. Ακούγεται περίεργο αλλά έτσι αισθάνομαι. Σημασία έχει για μένα οτι πήραμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο» είπε χαρακτηριστικά.

Οι τίτλοι πάντως έχουν σημασία για τον 25χρονο Μπάεφ: «Μετά από τόση προσπάθεια νομίζω οτι η τύχη μου το… χρωστούσε. Είναι πολύ σημαντικό ειδικά όταν πρόκειται ουσιαστικά για μία καινούργια ομάδα. Στον Ηρακλή φέτος ήμασταν πάρα πολύ νέοι παίκτες».

Μετά από τους δύο τίτλους ποιός είναι ο επόμενος στόχος του; «Μένει η Ευρώπη. Σίγουρα θα ήθελα πολύ να σηκώσω ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο όμως μένουν και τίτλοι εντός Ελλάδας, καθώς είναι… λίγοι οι φετινοί» λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Ο Μπάεφ έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο στο «γηραιό» όπου δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Ένα 48ωρο όμως μετά τους πανηγυρισμούς ανοίγει για τον… Τεο ένα άλλο κεφάλαιο που ακούει στο όνομα εθνική ομάδα. Οι διεθνείς του Ηρακλή και του Ολυμπιακού ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον τριπλό φετινό στόχο. Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, World League και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ δύσκολες και οι τρεις διοργανώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι οτι περσινή χρονιά μας έδειξε οτι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εχθρός μας θα είναι αρχικά η κούραση αλλά τι να κάνουμε…»

Ο Μπάεφ με αριθμούς…

Στα πλέι οφ: Πόντοι: 130,3 Μπλοκ: 9,3 Ασσοι: 18

Στην κανονική περίοδο: Πόντοι: 293,7 Μπλοκ: 28,7 Ασσοι: 34

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024