Φιλιππίδης: Να διακοπεί το πρωτάθλημα-Απάντηση Μητρόπουλου
Τη διακοπή του πρωταθλήματος ζήτησε ο Αγ.Φιλιππίδης που ήταν ιδιαίτερα καυστικός αναφορικά με τη διαιτησία του κ. Ευθυμιάδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Απάντηση του κ.Μητρόπουλου χωρίς σχόλιο: «να επέμβει ο εισαγγελέας και να τον κλείσουν σε... γυναικείες φυλακές».
Τη μαρτυρία ενός… αστυνομικού, επικαλέσθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, Αγγελος Φιλιππίδης για να βάλει ακόμη ένα «μπουρλότο» στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο «ισχυρός» άνδρας των «πρασίνων» ισχυρίστηκε ότι ο διαιτητής Ευθυμιάδης εκτελούσε εντεταλμένη αποστολή, ισχυριζόμενος οτι ο δήλωσε: «θα σας διαλύσω και θα συνεχίσω να τον διαλύει».
Μάλιστα για το λόγο αυτό, ο κ. Φιλιππίδης επικαλέσθηκε τη μαρτυρία του αστυνομικού (ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ αποκάλεσε «γνήσιο Ελληνα και φίλαθλο»), με τον τελευταίο να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες!
«Υπό τέτοιες διαιτησίες γίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ντροπή κάποιοι να εκτελούν εντεταλμένες αποστολές εις βάρος όχι μόνο μιας ομάδας αλλά και κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου» είπε και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός εκεί που τον αφήνουν, εκεί που δεν είναι στημένα τα πράγματα, εκεί που δεν υπάρχουν ΕΠΟ και κ. Γκαγκάτσης, τα πηγαίνει περίφημα. Εχει πέντε χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και πιθανότατα θα έχει έξι. Τα πρωταθλήματα δίνονται με προεδρικό διάταγμα. Η σημερινή διαιτησία έρχεται σαν κερασάκι στις υπόλοιπες φετινές διαιτησίες.
»Καλώ την ΕΠΑΕ και την ΕΠΟ να διακόψουν το πρωτάθλημα, να αρχίσουμε εξ αρχής για να δούμε που βρισκόμαστε και που μπορούμε να πάμε. Αν δεν το κάνουν προσβάλουν όχι μόνο τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και όλους τους υπόλοιπους, πλην αυτών του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι σήμερα είναι ημέρα κρίσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Πολιτεία αλλά και ο πρωθυπουργός κ Σημίτης πρέπει να επέμβει δυναμικά. Βρισκόμαστε λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και είναι ντροπή το ελληνικό πρωτάθλημα να θεωρείται στημένο. Φτάνει πια. Δεν έχει δυνατότητα ο Ελληνας φίλαθλος να αντέξει άλλη αδικία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να σηκώνουμε την ελληνική σημαία ψηλά στην Ευρώπη. Θέλουμε να δοξάζουμε την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα οι υπεύθυνοι και οι αρμόδιοι που έχουν ψηφιστεί για να κάνουν αυτό το πράγμα, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Μητρόπουλος: «Σε γυναικείες φυλακές ο Φιλιππίδης»
Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού από το«Απόστολος Νικολαϊδη», ο Τάσος Μητρόπουλος απαντώντας στον κ. Φιλιππίδη, είπε:«Θα πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας και να τον κλείσουν σε… γυναικείες φυλακές! Γιατί στις ανδρικές θα είναι πολλοί αυτοί που θα περάσουν καλά»!!!
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.