Σε Vodafone μετονομάζεται η Panafon από τη Δευτέρα
Σε νέα εποχή εισέρχεται από τη Δευτέρα η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Panafon, αλλάζοντας την εμπορική της επωνυμία σε Vodafone, ένα χρόνο μετά την υιοθεσία της διπλής ονομασίας που καθιέρωσε το όνομα Vodafone στην ελληνική αγορά.
27
Σε Vodafone μετονομάζεται από τη Δευτέρα η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Panafon, σύμφωνα με τη παγκόσμια στρατηγική του βρετανικού κολοσσού ασύρματης τηλεφωνίας, που στοχεύει η εμπορική του ονομασία να συμπεριλαμβάνεται στις 10 πιο αναγνωρίσιμες στον κόσμο έως το 2004.
Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο από την Panafon-Vodafone όσο και από την Vodafone, έδειξαν ότι οι δείκτες-στόχοι αναγνώρισης και αποδοχής του εμπορικού σήματος Vodafone στην ελληνική αγορά επιτεύχθηκαν σε ποσοστό που ξεπερνά το 81%, γεγονός που συντέλεσε στην επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής για τη μετονομασία.
H Vodafone έχει παρουσία σε 28 χώρες και παρέχει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 95,6 εκατομμύρια συνδρομητές.
Με την ευκαιρία της αλλαγής της εμπορικής επωνυμίας της Panafon-Vodafone, o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γεώργιος Κορωνιάς, δήλωσε ότι «μία νέα εποχή που επιβραβεύει την μέχρι σήμερα εξαιρετική πορεία της και εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες και ευκαιρίες για συνεχή και ανοδική εξέλιξη, ξεκινά για την εταιρεία. Η ενεργή συμμετοχή στον παγκόσμιο κολοσσό κινητής επικοινωνίας μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στις εξελίξεις στην αγορά κινητής επικοινωνίας στην Ελλάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της
- Η μέρα των αποφάσεων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις έφτασε – Το κλίμα στα μπλόκα και η αγωνία του Μαξίμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442