Χωρίς τον «Σακ» οι Lakers κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Nuggets (87-86)
Σημαντική εκτός έδρας νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Lakers στο Ντένβερ, όπου -χωρίς να έχουν τον Σακίλ ΟΝιλ στη σύνθεσή τους- επιβλήθηκαν των Nuggets (87-86). Πρωταγωνιστής ήταν ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος σημείωσε 28 πόντους.
Τη δυνατότητα να παίρνουν θετικά αποτελέσματα ακόμη και αν στη σύνθεσή τους δεν διαθέτουν το φυσικό τους ηγέτη, που δεν είναι άλλος από τον Σακίλ ΟΝιλ, απέδειξαν ότι έχουν οι Lakers τα ξημερώματα κόντρα στους Νuggets.
Με τον Κόμπε Μπράιαντ να σημειώνει 28 πόντους, 22 εκ των οποίων στο δεύτερο μέρος, αλλά και να «μαζεύει» δύο κρίσιμα αμυντικά ριμπάουντ στα τελευταία δύο λεπτά, η ομάδα του Λος Αντζελες επικράτησε με 87-86 στο Ντένβερ των Νuggets και συνεχίζει να διαθέτει το καλύτερο φετινό ρεκόρ στο ΝΒΑ με 22 νίκες και μόλις έξι ήττες.
Στη Βοστόνη, οι Αντουαν Ουόκερ και Πολ Πιρς, με 30 και 24 πόντους αντίστοιχα, οδήγησαν τους Celtics στην έκτη σερί εντός έδρας νίκη, αυτήν τη φορά επί των Οrlando Magic με 110-94. Εκτός των δύο παραπάνω, ο Κένι Αντερσον είχε 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για την άνετη νίκη των Celtics τη 19η φετινή που τους φέρνει τουλάχιστον προς το παρόν στη δεύτερη θέση της Ανατολής, πίσω από τους Νets.
Από την πλευρά τους, οι New Jersey Nets με τον Τζέισον Κιντ να «μοιράζει» 14 ασίστ νίκησαν 92-74 τους Μemphis Grizzlies, οι οποίοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Αντώνη Φώτση με 11 πόντους.
Στην κορυφή της Μεσοδυτικής Περιφέρειας παρέμειναν οι Spurs που επικράτησαν με 97-85 των Detroit Pistons. Ο Τιμ Ντάνκαν με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ βοήθησε την ομάδα του Σαν Αντόνιο να κάνει ένα σερί 11-4 στις αρχές της δεύτερης περιόδου, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα
Οι Bucks χωρίς τους τραυματίες Ρέι Αλεν, Γκλεν Ρόμπινσον και Σαμ Κασέλ, που κατά μέσο όρο σημειώνουν 63 πόντους ανά παιχνίδι τη φετινή σεζόν, γνώρισαν φυσιολογική ήττα από τους Timberwolves με 95-77, τη στιγμή που οι Τoronto Raptors επικράτησαν με 95-84 των Portland Trailblazers με τον Βινς Κάρτερ να επιστρέφει έπειτα από απουσία ενός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού στην ωμοπλάτη.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!