Με οδηγό τον α γύρο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στο Champions League
Το ζητούμενο είναι ένα: ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί όπως ακριβώς στον α γύρο. Αυτό ζήτησε ο Γ.Κυράστας εν όψει του ματς με την Πόρτο την Τετάρτη (9:45 μ.μ.) στην πρεμιέρα της β φάσης του Champions League. Δεν αποκάλυψε την 11άδα του λόγω... βροχής.
26
«Στόχος μας είναι να μπούμε με την ψυχολογία του α γύρου. Με την ίδια νοοτροπία. Να μπούμε για να χαρούμε το παιχνίδι» είπε ο Γιάννης Κυράστας στην πρώτη γεύση του πρεμιέρας του β γύρου του Champions League, στην καθιερωμένη δηλαδή συνέντευξη Τύπου.
Ο τεχνικός των «πρασίνων» θεωρεί εχθρό της ομάδας του το άγχος εν όψει της Πόρτο. «Αν έχουμε άγχος μπορεί να μην κερδίσουμε» είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι ένας όμιλος που μπορεί να περιμένει κανείς τα πάντα. Φαβορί είναι η Ρεάλ. Από εκεί και πέρα, θα παίξουν ρόλο τα αποτελέσματα των τριών ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες. Όποια ομάδα από τις Σπάρτα, Πόρτο, Παναθηναϊκό καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεάλ, πιστεύω ότι θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στην πρόκριση. Θα γίνουν έξι αμφίρροπα παιχνίδια, όπου κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν δυνατή έδρα, ενώ παλεύουν και στους εκτός έδρας αγώνες. Η φιλοσοφία των έξι αυτών αγώνων, όπως είπα, απεικονίζει και τη φιλοσοφία μου εν όψει του αυριανού αγώνα, ο νικητής του οποίου θα αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία. Η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, δεμένη, με καλή μεσοεπιθετική γραμμή, και καλή σύνδεση ανάμεσα στην άμυνα και στα χαφ» πρόσθεσε.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε ότι η βροχή θα δημιουργήσει πρόβλημα και στις δύο ομάδες, ενώ, εξαιτίας του καιρού, δεν αποκάλυψε την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα, αναφέροντας μόνο τους επτά που θα ξεκινήσουν σίγουρα και είναι οι: Νικοπολίδης, Φύσσας, Χένρικσεν, Σόζα, Καραγκούνης, Μπασινάς, Κωνσταντίνου και (99%) ο Ολισαντέμπε.
Εν τω μεταξύ ο Πάουλο Σόζα, που πολιορκήθηκε από ερωτήσεις από συμπατριώτες δημοσιογράφους, τόνισε: «Τα συναισθήματα έχουν δευτερεύουσα σημασία. Εμείς θα μπούμε μέσα για να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Σε όλους τους αγώνες της πρώτης φάσης παίξαμε πολύ καλά. Μακάρι να γίνει το ίδιο και την Τετάρτη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442