Τη δικηγόρο του παντρεύεται σύντομα ο Κάρλος, «το τσακάλι»
Ένας από τους πλέον επικίνδυνους τρομοκράτες του κόσμου, ο Κάρλος, γνωστότερος με το ψευδώνυμο «το τσακάλι» πρόκειται να παντρευτεί σε λίγους μήνες. Εκλεκτή της καρδιάς του, η δικηγόρος του Ιζαμπέλ Κουτάν-Περέ.
Την εκλεκτή της καρδιάς του και δικηγόρο του παντρεύεται σύντομα ο άλλοτε αντάρτης των πόλεων, Ίλιτς Ραμίρες Σάντσες, γνωστότερος με το ψευδώνυμο «Κάρλος, το τσακάλι». Η ίδια η δικηγόρος, Ιζαμπέλ Κουτάν-Περέ, δήλωσε ότι πρόκειται για μια συνάντηση «καρδιάς και μυαλού».
Ο 50χρονος πλέον Κάρλος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία δύο πρακτόρων των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών. Επίσης, θεωρείται υπεύθυνος για άλλες 80 δολοφονίες, τις δεκαετίες του 70 και του 80 καθώς και για αρκετές τρομοκρατικές επιθέσεις.
Η μέλλουσα σύζυγος του Κάρλος δήλωσε ευτυχισμένη για το γεγονός και διευκρίνισε ότι ο γάμος θα γίνει στη φυλακή Λα Σαντέ του Παρισιού σε λίγους μήνες. «Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην εικόνα που παρουσιάζουν για αυτόν και την πραγματικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.