Ο Φινλανδός της Ford κέρδισε για πρώτη φορά στην πατρίδα του και αύξησε το βαθμολογικό του προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε τις φωτογραφίες.
Οδηγώντας ένα από τα καλύτερα ράλι της καριέρας του στη Φινλανδία, σύμφωνα με τον Malcolm Wilson, ο Mikko Hirvonen (Ford) κέρδισε την τρίτη διαδοχική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι εμπρός από τον Sebastien Loeb (Citroen), διευρύνοντας τη διαφορά τους στους τρεις βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Jari Matti Latvala (Ford) κατάφερε να βγει, στο μεταξύ, νικητής της μάχης για την τρίτη θέση με αντίπαλο τον Dani Sordo (Citroen). Ήταν ένα αποτελέσμα που χρειαζόταν ο Φινλανδός, ο οποίος αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει και μια δηλητηρίαση μέσα στον αγώνα.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.