Γενεύη 2010: DS High Rider και DS3 Racing από τη Citroen
To περιορισμένης παραγωγής DS3 Racing και το υβριδικό πρωτότυπο DS High Rider ξεχωρίζουν στο περίπτερο της γαλλικής φίρμας στην Γενεύη.
2
Το DS High Rider και το πανίσχυρο DS3 Racing αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον εκθεσιακό χώρο της Citroen στην Γενεύη.
Το μικρομεσαίων διαστάσεων DS αποτελεί την πρωτότυπη εκδοχή του DS4, φτάνοντας σε μήκος τα 4,26 μέτρα και υιοθετώντας αρκετά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μέχρι σήμερα γνωστού C4 Coupe.
To υβριδικό σύνολο που το εξοπλίζει αποτελείται από ένα κινητήρα πετρελαίου και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο θα κινεί αποκλειστικά τους πίσω τροχούς, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στο DS4 να καλύψει μια συγκεκριμένη απόσταση με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.
Σε διαφορετική… τροχιά κινείται το DS3 Racing, καθώς πρόκειται για μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα της γαλλικής φίρμας.
Πέρα από τον αναβαθμισμένο turbo κινητήρα των 1.600 κ.εκ., ο οποίος από τους 156 ίππους έχει φτάσει τους 200, τις εξεζητημένες προδιαγραφές του αυτοκινήτου έχουν ακολουθήσει οι αναρτήσεις, με νέες ρυθμίσεις και αυξημένα μετατρόχια, το σύστημα πέδησης, με τετραπίστονες δαγκάνες σε όλους τους τροχούς και το σύστημα διεύθυνσης.
Σχεδιαστικές αλλαγές παρουσιάζει, τόσο το εξωτερικό τμήμα όσο και το εσωτερικό του DS3 Racing, που θα παραχθεί σε 1.000 αντίτυπα και θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2010.
auto.in.gr
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη βουτιά από την πανδημία και το σενάριο των 50 δολ.
- Χάρτης της IQAir δείχνει κάκιστη ποιότητα αέρα στην Αθήνα – Τα τζάκια… πήραν φωτιά
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-128x85.jpg)

























![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442