Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Michael Schumacher στη γερμανική εφημερίδα Bild, κατονόμασε τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι τον βοήθησαν να κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών για την ιταλική ομάδα, έπειτα από 21 χρόνια.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Michael Schumacher στη γερμανική εφημερίδα Bild, κατονόμασε τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι τον βοήθησαν να κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών για την ιταλική ομάδα, έπειτα από 21 χρόνια.
«Είναι οι αρχιτέκτονες του φετινού θρίαμβου της Ferrari» δήλωσε με υπερήφανεια ο Γερμανός πρωταθλητής. «Πρώτος είναι ο Luca di Montezemolo, ο οποίος δεν είναι μόνο ο πρόεδρος της Ferrari, αλλά και η καρδιά της» επισήμανε ο ίδιος.
«Ακολουθούν ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, ο Jean Todt, o οποίος είναι ένας πραγματικός φίλος, και η γυναίκα μου, η Corrina. Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής μας, ο Ross Brawn, ο υπερεγκέφαλος της ομάδας και ο Rory Byrne, o σχεδιαστής που έραψε ένα μονοθέσιο στα μέτρα μου» συμπλήρωσε ο Schumacher.
«Σειρά έχουν ο μηχανικός μου, ο Luca Baldisseri, που στέκεται πάντα στο πλευρό μου, ο Ignazio Lunetta, ο επικεφαλής μηχανικός της Ferrari με την τεράστια εμπειρία, ο τεχνικός Pino d Agostino (κανείς δεν τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας με τόση θέρμη), ο σχολαστικός διευθυντής του τεχνικού τμήματος, Paolo Martinelli, ο team manager, Stefano Domenicali και ο Willi Weber, ο προσωπικός μου manager» κατέληξε ο Γερμανός πρωταθλητής, αποδίδοντας έτσι τα εύσημα σε εκείνους που τον στήριξαν στο «κυνήγι» του φετινού τίτλου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας