Ενενήντα ρομπότ και 300 επιπλέον εργαζόμενοι στο Sunderland για… χάρη του νέου Primera!
Οι προετοιμασίες για την κατασκευή του νέου Primera στο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Nissan, στο Sunderland της βορειοδυτικής Αγγλίας, βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη. Η απόφαση της ιαπωνικής εταιρείας για την αύξηση της παραγωγής στις 500.000 μονάδες ετησίως δημιούργησε την ανάγκη πρόσληψης 300 επιπλέον εργαζομένων και της... στρατολόγησης 90 ρομποτικών μηχανημάτων.
Οι προετοιμασίες για την κατασκευή του νέου Primera στο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Nissan, στο Sunderland της βορειοδυτικής Αγγλίας, βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη. Η απόφαση της ιαπωνικής εταιρείας για την αύξηση της παραγωγής στις 500.000 μονάδες ετησίως δημιούργησε την ανάγκη πρόσληψης 300 επιπλέον εργαζομένων και της… στρατολόγησης 90 ρομποτικών μηχανημάτων.
Ο αριθμός των ρομπότ ανέρχεται πλέον στα 421, ενώ τα 60 από τα 90 νέα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή του πλαισίου. Η συνολική επένδυση της δεύτερης σε μέγεθος ιαπωνικής εταιρείας για την κατασκευή του καινούριου μοντέλου ανέρχεται σε 307 εκατομμύρια δολάρια.
Σημειώνεται ότι η πρώτη γενιά Primera παρουσιάστηκε το Φεβρουάριο του 1990, αντικαθιστώντας το Bluebird -το πρώτο κατασκευασμένο επί ευρωπαϊκού εδάφους μοντέλο της Nissan που είχε παρουσιαστεί το 1986-, ενώ στο εργοστάσιο του Sunderland έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από ένα εκατομμύριο Primera· το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτά έχει απορροφηθεί από τις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ μερικά διατέθηκαν στην ιαπωνική αγορά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας