Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό – Πεδουλάκης: Το Περιστέρι είχε μία επιτυχημένη χρονιά
Χωρίς προτιμήσεις για τον αντίπαλο του τελικού αλλά και με πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ηλίας Ζούρος δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Ικανοποιημένος ήταν όμως και ο Αργύρης Πεδουλάκης, αφού το Περιστέρι κατάφερε να μπει σφήνα ανάμεσα στις «πλούσιες και μεγάλες ομάδες».
Χωρίς προτιμήσεις για τον αντίπαλο του τελικού αλλά και με πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ηλίας Ζούρος δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Ικανοποιημένος ήταν όμως και ο Αργύρης Πεδουλάκης, αφού το Περιστέρι κατάφερε να μπει σφήνα ανάμεσα στις «πλούσιες και μεγάλες ομάδες».
«Περιμένα δυνατό το Περιστέρι, αφού έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Είχαμε πει ότι έπρεπε να παίξουμε ένα ακόμα ημίχρονο μετά την εκτός έδρας νίκη. Οι παίκτες το ένιωσαν και έφεραν τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, δηλαδή στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος ανεξάρτητα ποιο αντίπαλο θα αντιμετωπίσει και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να πούμε τι θέλουμε» είπε ο Ηλίας Ζούρος.
Ο τεχνικός του Περιστερίου, που δεν θέλησε να… ανασκευάσει τις δηλώσεις του προ ημερών, που ουσιαστικά παρέπεμπαν σε παραίτηση είπε: «Ήρθαμε εδώ και πολεμήσαμε, παρ ότι η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή μετά την ήττα στο Περιστέρι. Πολεμήσαμε για 38 λεπτά. Δώσαμε τα πάντα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο β ημίχρονο χάσαμε πολλά λέι απ και δεν εκμεταλλευτήκαμε το κώλλυμα του Ολυμπιακού, κάνοντας λάθη» είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης και προσέθεσε:
«Το Περιστέρι είχε μία επιτυχημένη χρονιά. Ήταν σοβαρό και κατάφερε να μπει σφήνα ανάμεσα σε πλούσιες και μεγάλες ομάδες. Ευχαριστω τους παίκτες και τους ανθρώπους που βοήθησαν να κτιστεί η ομάδα. Τους Κορασίδη, Κότση και Γκαρμπολά».
Όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τη μειωμένη απόδοση του Μπάιρον Ντίνκινς στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Το κουτσομπολιό είναι εύκολο. Φτάσαμε όμως έως εδώ με το μυαλό και την εμπειρία του Ντίνκινς. Έχουμε εμπιστοσύνη στον άνθρωπο Ντίνκινς».
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.