Φέλερ για… πάντα θέλει ο Μπεκεμπάουερ στην εθνική Γερμανίας
Τον καταλληλότερο άνθρωπο να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Γερμανίας στην κορυφή θεωρεί ο Φραντς Μπεκεμπάουερ τον ομοσπονδιακό προπονητή των «πάντσερ» Ρούντι Φέλερ. Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου θυμάται τη δική του επιτυχία ως προπονητής της Γερμανίας και τονίζει με άρθρο του στην εφημερίδα Bild ότι ο Φέλερ πρέπει να μείνει... για πάντα στο τιμόνι της εθνικής ομάδας.
Τον καταλληλότερο άνθρωπο να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Γερμανίας στην κορυφή θεωρεί ο Φραντς Μπεκεμπάουερ τον ομοσπονδιακό προπονητή των «πάντσερ» Ρούντι Φέλερ. Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου θυμάται τη δική του επιτυχία ως προπονητής της Γερμανίας και τονίζει με άρθρο του στην εφημερίδα Bild ότι ο Φέλερ πρέπει να μείνει… για πάντα στο τιμόνι της εθνικής ομάδας.
«Η συμφωνία του Φέλερ με την ομοσπονδία είναι έως και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2002, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Ρούντι θα μείνει για πάντα» γράφει στη μόνιμη στήλη του στη γερμανική εφημερίδα.
«Ο Φέλερ είναι ο σωστός άνθρωπος, την κατάλληλη χρονική στιγμή στη σωστή θέση και θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2006» προσθέτει ο «Κάιζερ» και συγκρίνει την πορεία του ως προπονητής της εθνικής Γερμανίας με αυτήν του νυν ομοσπονδιακού προπονητή.
«Ο Ρούντι κλήθηκε να αναλάβει την εθνική ομάδα μετά το εφιαλτικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως ακριβώς συνέβη και στη δική μου περίπτωση το 1984. Είδατε τι έγινε με εμένα. Αντί να μείνω στην ομάδα για δύο χρόνια, έμεινα έξι και τελικά καταφέραμε το 1990 να αναδειχθούμε πρωταθλητές κόσμου.»
Όπως μεταδίδει, όμως, το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Ρούντι Φέλερ έχει επισημάνει πως έπειτα από το 2002 θα ενεργοποιήσει ξανά το συμβόλαιό του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αφήνοντας την εθνική ομάδα της χώρας του.
Η Γερμανία ηγείται του ένατου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002 στον οποίο μετέχει και η εθνική Ελλάδας. Έχει επιτύχει δύο νίκες, επί της Ελλάδας με 2-0 στο Αμβούργο και επί της Αγγλίας με 1-0 στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, εμφανίσεις που έχουν αποδοθεί στην έλευση του Ρούντι Φέλερ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.