Σιγουριά στη Φιορεντίνα για παραμονή του Φατίχ Τερίμ
Παρά τα όσα αντίθετα ακούγονται, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Βιτόριο Τσέκι Γκόρι, ισχυρίζεται ότι είναι θέμα χρόνου η υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Τούρκο τεχνικό Φατίχ Τερίμ και δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας.
Παρά τα όσα αντίθετα ακούγονται, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Βιτόριο Τσέκι Γκόρι, ισχυρίζεται ότι είναι θέμα χρόνου η υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Τούρκο τεχνικό Φατίχ Τερίμ και δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας.
«Μιλήσαμε για 2,5 περίπου ώρες με τον Φατίχ Τερίμ για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Μου ζήτησε περισσότερο χρόνο για να πάρει τις αποφάσεις του, αλλά θα συναντηθούμε και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα για να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα και να υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων. Είμαι αισιόδοξος» τόνισε ο Βιτόρι Γκόρι, μετά τη συνομιλία του με τον Τούρκο τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα φέτος, έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA με τη Γαλατάσαραϊ, και έχει συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο έως και το τέλος της τρέχουσας περιόδου.
Η Φιορεντίνα στους τελευταίους αγώνες πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις και μάλιστα στους έξι τελευταίους για το ιταλικό πρωτάθλημα κέρδισε 14 βαθμούς, κάτι που της επέτρεψε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της κατάταξης. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε με 4-0 την Μίλαν και οι οπαδοί της, βλέποντας το έργο του Τερίμ, εκδηλώνουν με κάθε τρόπο την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του.
Τα θετικά αποτελέσματα έχουν αλλάξει και τη στάση των οπαδών απέναντι στον πρόεδρο του συλλόγου, για τον οποίο είχαν ακουστεί πολλά παράπονα όταν αποφάσισε να παραχωρήσει τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα στη Ρόμα. Και πλέον ο Γκόρι ποντάρει πολλά στην παραμονή του Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, προκειμένου να ισχυροποιήσει και ο ίδιος τη θέση του.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Δείτε την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όλα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Χάποελ Τελ Αβίβ στη Σόφια.
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφτασε κοντά στο βραβείο του κορυφαίου προπονητή του Μαρτίου στην Primeira Liga, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας.
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.