Με αποκλεισμό 30 ημερών τιμωρήθηκαν την Τετάρτη από την επιτροπή διαιτησίας ο Αθηναίος διαιτητής Γιώργος Κασναφέρης, καθώς και οι βοηθοί του κ.κ. Σουλιμάς (Μεσσηνίας) και Ζήσης (Κορίνθου) για την απόδοσή τους στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.
Με αποκλεισμό 30 ημερών τιμωρήθηκαν την Τετάρτη από την επιτροπή διαιτησίας ο Αθηναίος διαιτητής Γιώργος Κασναφέρης, καθώς και οι βοηθοί του κ.κ. Σουλιμάς (Μεσσηνίας) και Ζήσης (Κορίνθου) για την απόδοσή τους στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.
Παράλληλα, η επιτροπή τιμώρησε με αποκλεισμό 15 ημερολογιακών ημερών το διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ – Αρης, Κώστα Βαλλιάνο (Αιτ/νίας), επειδή έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Εν τω μεταξύ, η επιτροπή εφέσεων διαιτησίας απέρριψε σχετικές εφέσεις της ΕΠΑΕ για αύξηση των ποινών που επιβλήθηκαν στους διαιτητές Νίκου (Ημαθίας, αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός) και Φινοκαλιώτη (Αθηνών, αγώνας Πανηλειακός – ΠΑΟΚ) και έτσι παρέμεινε ο αποκλεισμός τους για 20 ημερολογιακές ημέρες.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι έφερε ως παράδειγμα την ομάδα επι ημερών του Ποστέκογλου προκειμένου να εξηγήσει πώς θέλει να παίζει η Τότεναμ προκειμένου να πετύχει τη σωτηρία της.
H ήττα της Άρσεναλ με 1-2 από τη από την Μπόρνμουθ έβαλε για τα καλά στο... κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος τη Μάντσεστερ Σίτι. Το πρόγραμμα των δυο διεκδικητών ως το φινάλε της Premier League.