Η ενέργεια του επιθετικού της Γουέστ Χαμ, Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος επέλεξε να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για γκολ αλλά να βγάλει την μπάλα άουτ, βλέποντας τον τερματοφύλακα της Έβερτον, Πολ Τζέραρντ, να είναι πεσμένος στο έδαφος, «ανάγκασε» τα... αφεντικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να απονείμουν τα εύσημα στον Ιταλό άσο. «Ενέργειες σαν αυτή είναι πλέον σπάνιες στο ποδόσφαιρο, ειδικά σε επίπεδο επαγγελματικό» υπογράμμισε ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ, σε επιστολή του προς τον Ντι Κάνιο.
Η ενέργεια του επιθετικού της Γουέστ Χαμ, Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος επέλεξε να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για γκολ αλλά να βγάλει την μπάλα άουτ, βλέποντας τον τερματοφύλακα της Έβερτον, Πολ Τζέραρντ, να είναι πεσμένος στο έδαφος, «ανάγκασε» τα… αφεντικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να απονείμουν τα εύσημα στον Ιταλό άσο. «Ενέργειες σαν αυτή είναι πλέον σπάνιες στο ποδόσφαιρο, ειδικά σε επίπεδο επαγγελματικό» υπογράμμισε ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ, σε επιστολή του προς τον Ντι Κάνιο.
«Η εκπληκτική σου πράξη στον αγώνα με την Έβερτον αξίζει ειδικής αναγνώρισης και σεβασμού. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και να σε συγχαρώ εκ μέρους της FIFA και όλων των σωστά σκεπτόμενων οπαδών για αυτή την φανταστική χειρονομία, στο πραγματικό πνεύμα του fair play και να σε ενθαρρύνω να συνεχίσεις να δίνεις παρόμοια θετικά παραδείγματα για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι» αναφέρει η επιστολή.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.