«Μίλησε» η έδρα στη Νίκαια και ο Ιωνικός νίκησε τον Πανιώνιο με 2-0
Δεν δυσκολεύτηκε ο Ιωνικός να επικρατήσει του Πανιωνίου στο αθηναϊκό ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Εθνικής Κατηγορίας με 2-0 και να σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία του ελληνικού Πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Όλεγκ Μπλαχίν έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να σημειώσουν τα δύο γκολ, και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς από τους «κυανέρυθρους».
Δεν δυσκολεύτηκε ο Ιωνικός να επικρατήσει του Πανιωνίου στο αθηναϊκό ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Εθνικής Κατηγορίας με 2-0 και να σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία του ελληνικού Πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Όλεγκ Μπλαχίν έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να σημειώσουν τα δύο γκολ, και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς από τους «κυανέρυθρους».
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και κατάφεραν σε διάστημα τριών λεπτών να σημειώσουν δύο γκολ αποδεικνύοντας ποιος είναι το… αφεντικό.
Μόλις στο 15 ο Αφάς από αριστερά εκτέλεσε κόρνερ, και ο Γκρεγκ Μπρούστερ μόνος του στην περιοχή του Πουρλιοτόπουλου δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να γράψει το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Μιχάλης Βλάχος πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Πουρλιοτόπουλου, προχώρησε και εξαπέλυσε έναν άπιαστο «κεραυνό» καρφώνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου και σημειώνοντας έτσι το 2-0.
Παρά τα δύο τέρματα που δέχτηκε η ομάδα του Ζόραν Φιλίποβιτς, δεν βγήκε στην αντεπίθεση, και είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» δεν απείλησαν την εστία του Στρακόσια.
Και στην επανάληψη, όμως, το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου, αφού ο Πανιώνιος δεν φαινόταν ικανός να βγει μπροστά και να μπει στο παιχνίδι. Έτσι, και πάλι ο Ιωνικός ήταν αυτός που πλησίασε στην αύξηση του σκορ, με τον Κομπαγιάσι στο 48 και τον Μπρούστερ, μετά από τραγικό λάθος του Παλαμάρα στο 60. Τελικά, όμως, δεν άλλαξε τίποτα, και το 2-0 που διαμορφώθηκε στο 18 ήταν το αποτέλεσμα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.