Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής «γλίτωσε» από την έκπληξη και νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα
Εξέλιξη - θρίλερ είχε η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυταντζόγλειο. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, πιο ψύχραιμοι και ίσως πιο τυχεροί κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των «νεοφώτιστων», να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή -ο ΠΑΣ έπαιζε από το 67 με δέκα- και να πάρουν τελικά τη νίκη με 2-1.
Εξέλιξη – θρίλερ είχε η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυταντζόγλειο. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, πιο ψύχραιμοι και ίσως πιο τυχεροί κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των «νεοφώτιστων», να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή -ο ΠΑΣ έπαιζε από το 67 με δέκα- και να πάρουν τελικά τη νίκη με 2-1.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Ηρακλή, όταν στο 4 ο Νεστρόι έβγαλε τη σέντρα, ο Γκόικοβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μανώλης δεν αιφνιδιάστηκε. Τα πανηγύρια, όμως, ήλθαν λίγο αργότερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Το Καυταντζόγλειο πάγωσε στο 19, όταν από σέντρα του Μπελά ο Κώστας Κορμαρής πλάσαρε τον Ράινκε και ανάγκασε το Γερμανό τερματοφύλακα του «γηραιού» να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.
Ο Ηρακλής βγήκε μπροστά, κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων και ο πολύ καλός -χθες- Μανώλης δεν του έδωσαν αυτό το δικαίωμα.
Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για το «γηραιό» από το 67, όταν ο διαιτητής Φινοκαλιώτης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Φουτσίνι για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ντεμπά.
Και ο Λιβεριανός άσος του Ηρακλή αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα… πόδια του. Στο 74, ύστερα από μια φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ και αφού η μπάλα άλλαξε αρκετούς κατόχους, ο τελικός αποδέκτης της ήταν ο Ντεμπά, που από κοντά έπιασε στο πλασέ και κατάφερε να νικήσει το Μανώλη, γράφοντας το 1-1.
Η «λύτρωση» για τους γηπεδούχους ήλθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Χάγκαν να γυρίζει την μπάλα στον Ντεμπά και αυτός από απόσταση αναπνοής δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στο Μανώλη.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με χρόνο 19.67 στα 18 του χρόνια, ο Αυστραλός σπρίντερ καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 και στέλνει μήνυμα ότι η επόμενη εποχή του στίβου έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ για την 31η αγωνιστική της La Liga.