Έχασε από τον ΚΑΟΔ η Νήαρ Ηστ με 93-81 σε φιλικό
Μάλλον δυσαρεστημένος από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς του θα πρέπει να έμεινε ο προπονητής της Νήαρ Ηστ, Γιώργος Ζευγώλης, ύστερα από την ήττα της ομάδας του με 93-81 από τον ΚΑΟΔ, σε φιλικό παιχνίδι.
57
Μάλλον δυσαρεστημένος από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς του θα πρέπει να έμεινε ο προπονητής της Νήαρ Ηστ, Γιώργος Ζευγώλης, ύστερα από την ήττα της ομάδας του με 93-81 από τον ΚΑΟΔ, σε φιλικό παιχνίδι.
Οι Καισαριανιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τον Πανταζόπουλο και τον Τόμπσον, ενώ ο δεύτερος ξένος της ομάδας του Γ.Ζευγώλη, Ντέιβιντ Βον, έπαιξε μόνο εννέα λεπτά.
Τους πόντους της Νήαρ Ηστ σημείωσαν οι: Βετούλας 23, Βον 14, Παυλίδης 10, Ζουρπένκο 5, Τσιριγωτάκης 7, Σοφογιάννης 12, και Αντρέου 10.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442