Βρήκε το… φως της η Ξάνθη, 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τρίτη αγωνιστική της Εθνικής Κατηγορίας
Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη (τελικό αποτέλεσμα 1-1) που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της Παναχαϊκής και με τον οποίο άνοιξε η τρίτη αγωνιστική της Εθνικής Κατηγορίας. Το παιχνίδι έγινε στην Πάτρα, καθώς το γήπεδο των Ιωαννίνων δεν έχει ηλεκτροφωτηθεί, αφορμή που προκάλεσε την Παρασκευή και την παραίτηση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Ματθαίου Κολέμπα. Ωστόσο, 15 μετά την έναρξη του ματς ο διαιτητής Βουτσαλάς διέταξε τη διακοπή του, αφού δεν λειτουργούσαν οι προβολείς στο γήπεδο της Παναχαϊκής!
Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη (τελικό αποτέλεσμα 1-1) που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της Παναχαϊκής και με τον οποίο άνοιξε η τρίτη αγωνιστική της Εθνικής Κατηγορίας. Το παιχνίδι έγινε στην Πάτρα, καθώς το γήπεδο των Ιωαννίνων δεν έχει ηλεκτροφωτηθεί, αφορμή που προκάλεσε την Παρασκευή και την παραίτηση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Ματθαίου Κολέμπα. Ωστόσο, 15 μετά την έναρξη του ματς ο διαιτητής Βουτσαλάς διέταξε τη διακοπή του, αφού δεν λειτουργούσαν οι προβολείς στο γήπεδο της Παναχαϊκής!
Αιτία ήταν ότι δεν είχε φτάσει στην Πάτρα η γεννήτρια ηλεκτροφωτισμού των προβολέων, καθώς το φορτηγό που τη μετέφερε είχε μπλοκαριστεί στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών από την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών.
Ετσι, οι τρεις διαιτητές αποφάσισαν δικαιολογημένα στο 15 να σταματήσει το παιχνίδι, αφού δεν φαινόταν τίποτα.
Οι υπεύθυνοι του σταδίου διαβεβαίωσαν τον «άρχοντα» του αγώνα ότι η γεννήτρια είναι στο… δρόμο και ότι σε λιγότερο από δέκα λεπτά το Εθνικό Στάδιο της Πάτρας «θα έβλεπε το φως του».
Τελικά χρειάστηκε να περάσουν περίπου 40 για να ανάψουν οι προβολείς και να συνεχιστεί το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη από εκεί που είχε μείνει στο 15.
Με την επανέναρξη της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιαννότσκο.
Στο 53 ο Ελντερ ισοφάρισε για τον ΠΑΣ με απευθείας χτύπημα φάουλ, ενώ στο 68 ο Μπελά εκτέλεσε άστοχα (το απόκρουσε ο Μπούτσεκ) πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο Κορμαρής από το Ζαπρόπουλο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 62 ο διαιτητής κ. Βουτσαλάς απέβαλε τον Βάλλα της Ξάνθης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ότι στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Ράντος για τον ΠΑΣ και ο σκόρερ Γιαννότσκο για την Ξάνθη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.