Ακόμα και την έβδομη θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης της UEFA μπορεί να διεκδικήσει η Ελλάδα, ανάλογα με την πορεία των ομάδων μας στο φετινό Champions League και το Kύπελλο UEFA.
Ακόμα και την έβδομη θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης της UEFA μπορεί να διεκδικήσει η Ελλάδα, ανάλογα με την πορεία των ομάδων μας στο φετινό Champions League και το Kύπελλο UEFA.
Σύμφωνα με τη βαθμολογία που διατηρεί η Eυρωπαϊκή Oμοσπονδία ποδοσφαίρου, η Ελλάδα με βάση τα αποτελέσματα των ομάδων στις διοργανώσεις τα τελευταία πέντε χρόνια κατέχει την ένατη θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης με 28.866 βαθμούς. Αντίθετα, Τσεχία και Ρωσία, που κατέχουν την όγδοη και την έβδομη θέση αντίστοιχα, έχουν 29.123 και 29.275 βαθμούς.
Στην πρώτη θέση με 59.599 βαθμούς βρίσκεται η Ισπανία και ακολουθούν η Ιταλία, που για πρώτη φορά μετά το 1991 βρίσκεται δεύτερη με 55.927 βαθμούς, η Γερμανία με 46.403, η Γαλλία με 42.727, η Αγγλία με 41.455 και η Ολλανδία με 36.666 βαθμούς.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2.
Αυτοψία στα εν εξελίξει έργα αναβάθμισης, προϋπολογισμού περί το 1 εκ. ευρώ, πραγματοποίησαν ο CEO της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης κι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος.
Το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, ενόψει του Μουντιάλ 2026, διεξήχθη σε μια πλατεία στην πόλη το Μεξικού και βρήκε θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Οι Μεξικανοί γιορτάζουν έτσι και ένα άλλο ρεκόρ, την 3η φορά που φιλοξενούν τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αποφάσισαν να συνεχίσουν να το «φωνάζουν».