Αγκαλιά με την κορυφή παρέμεινε ο Ολυμπιακός
Ο Σίνισα Γκόγκιτς έμελλε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για τον Ολυμπιακό, που κατάφερε να κάμψει στη σθεναρή αντίσταση της Καλαμάτας και να φύγει από τη Μεσσηνία με 3 πολύτιμους βαθμούς. Το γκολ του Σερβοκύπριου αρκούσε στον Ολυμπιακό να νικήσει με 1-0 και να περάσει πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος με πέντε αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.
63
Ο Σίνισα Γκόγκιτς έμελλε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για τον Ολυμπιακό, που κατάφερε να κάμψει στη σθεναρή αντίσταση της Καλαμάτας και να φύγει από τη Μεσσηνία με 3 πολύτιμους βαθμούς. Το γκολ του Σερβοκύπριου αρκούσε στον Ολυμπιακό να νικήσει με 1-0 και να περάσει πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος με πέντε αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.
Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη είχε από νωρίς την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να απαλλαγεί από το άγχος, αλλά την έχασε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.
Το πέναλτι που εκτέλεσε -το είχε κερδίσει ο Χούτος σε ανατροπή του από τον Κεφαλά- δεν βρήκε τα δίχτυα αλλά το δοκάρι των γηπεδούχων, που παρά τις αρκετές απουσίες βασικών τους στελεχών δυσκόλεψαν τους Πειραιώτες να φτάσουν στην τελική επικράτηση.
Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή σκηνικού του δεύτερου μέρους, όπου ανήχθη σε μονόλογο του Ολυμπιακού, ήταν οι αλλαγές που έκανε ο Μαντζουράκης, προκειμένου να φρεσκάρει αλλά και να δώσει μεγαλύτερη δύναμη πυρός στην επίθεσή του.
Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση των Λουτσιάνο, Αλεξανδρή, Γκόγκιτς, ενώ από την Καλαμάτα διακρίθηκαν οι Κελπέκης, Μπόατενγκ και Δρούγας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ποιες είναι οι δύο επιλογές για να αντικαταστήσουν τον Πίτερς»
- Ανησυχία για τον Ναδάλ: Η φωτογραφία του θρυλικού τενίστα που έγινε viral στα social media (pics)
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442