Ξεκίνησε προπονήσεις ο Λυμπερόπουλος – Στην Κροατία ο Ασάνοβιτς 26-29 Μαρτίου
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους ξεκίνησε, καθώς την Τρίτη έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε πριν από μία εβδομάδα.
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους ξεκίνησε, καθώς την Τρίτη έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε πριν από μία εβδομάδα.
Ο πράσινος διεθνής ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και, όπως όλα δείχνουν, θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι της 26ης Μαρτίου με τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική.
Εν τω μεταξύ, ο Αλιόσα Ασάνοβιτς κλήθηκε από την εθνική ομάδα της χώρας του για το φιλικό αγώνα της Κροατίας με τη Γερμανία στις 29 Μαρτίου. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την πατρίδα του αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν μίλησε για τον Σάσα Βεζένκοφ, τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη στη φετινή Euroleague και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν - Οι λόγοι που ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού φουλάρει για το δεύτερο βραβείο του...
Από τα γήπεδα της Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου», ο 18χρονος χαφ, Tιάγκο Πιτάρτς γίνεται το νέο σημείο ισορροπίας μιας ομάδας γεμάτης αστέρια και επαναπροσδιορίζει την αξία του έτοιμου ταλέντου